sâmbătă, 24 februarie 2018

Copilul tău este pasionat de muzică? 3 sfaturi ESENȚIALE pentru a-l ajuta

Când copilul tău își descoperă o nouă pasiune constructivă și de viitor, fie ea artistică, sportivă sau de orice altă natură, asigură-te că îi ești alături! Încurajarea și susținerea primite din partea celor dragi vor face minuni pentru el și pentru viitorul pasiunii sale. 


Ca părinte, trebuie să te simți cu adevărat mândru de momentele în care copilul tău ia decizia de a-și dedica timp și energie învățării unui instrument muzical. Demonstrează-i sprijinul tău interesându-te de ceea ce studiază, mergând la recitaluri și ascultându-i cu atenție progresul. Fără îndoială, îți dorești să păstrezi vie amintirea primelor momente în care cel mic a interpretat prima sa partitură, iar pe https://www.pidginhost.com/ro/servere-cloud/ găsești cea mai sigură opțiune de stocare a datelor tale. În acest fel, te asiguri că puteți reasculta oricând peste ani primele încercări de muzician ale celui mic. 

Iată 3 modalități de a-ți încuraja copilul să studieze muzica: 

1. Acum poți comanda pe Soundcreation partituri cu ajutorul cărora să îi stimulezi copilului tău imaginația și spiritul creativ. Special concepute pentru începători, acestea sunt perfecte pentru a crea o bază solidă, dacă sunt exersate zilnic. Orice profesor îți va sugera să achiziționezi încă de la început intrumentul pe care copilul tău îl studiază, întrucât trebuie să fie mereu la îndemâna celui mic. Astfel, el își va dezvolta rapid simțul responsabilității față de lucrurile pe care le are și va fi îndemnat să lucreze cu mai multă dăruire. 

2. Organizează-ți locuința astfel încât să depozitați corect articolele necesare studiului, separate de orice alte articole școlare, care sunt, de obicei, generatoare de stres. Dacă spațiul vă permite, amenajați o încăpere special pentru repetiții, ca loc de refugiu pentru cel mic. O puteți decora împreună ca pe un adevărat studio de muzică, întrucât copiii își găsesc ușor stimuli în astfel de contexte și au șansa de a da rezultate mai bune într-un timp mai scurt atunci când nu se simt presați de situatie. 


3. În timp, s-ar putea să te surpindă faptul că cel mic va alege să urmeze conservatorul, de exemplu, ori o școală prestigioasă din străinătate. În egală măsură, s-ar putea să încerci un sentiment de neîncredere într-un astfel de viitor pentru copilul tău, însă nu trebuie să-l descurajezi în niciun fel. Dacă alege să meargă către liceul de muzică, apoi să continue studiile universitare în domeniu, înseamnă că este sigur de lucrurile care îi plac. Este mult mai probabil să eșueze în orice alt domeniu decât în muzică, pe care a descoperit-o încă din copilărie. 

Așadar, nu lăsa nimic să intervină între fiica sau fiul tău și pasiunea sa pentru muzică. Încearcă pe cât de mult posibil să îi creezi tot confortul acasă pentru a se bucura de pasiunea sa. Va avea, astfel, mari șanse să o transforme într-o carieră de un succes răsunător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu