joi, 18 ianuarie 2018

Se apropie VALENTINE’S DAY! Iata ce cadou sa ii faci iubitului sau iubitei!

Daca esti o persoana careia ii placa sa daruiasca, vei avea ocazia sa o faci odata cu celebrarea zilei de Sfatul Valentin. Ziua Indragostitilor, asa cum mai este ea numita, este o traditie occidentala, insa este sarbatorita si in Romania de cativa ani buni. Ea reprezinta un prilej ideal pentru cupluri de a-si arata iubirea si recunostinta, dar si de a se apropia mai mult. Descopera, in cele ce urmeaza, cateva idei de cadouri. 

Iata ce cadou sa faci de ziua indragostitilor: 


1. Haine


Se stie cat de mult indragesc femeile hainele si incaltamintea si, in mod sigur, si iubita ta adora sa isi completeze garderoba cu elemente deosebite. Ei bine, daca va stiti de mult timp si ii cunosti preferintele, dar si dimensiunile, atunci ii poti cumpara haine sau incaltaminte. De exemplu, aici https://www.collectiveonline.com/ro-ro/online-shop/brand/UGG gasesti o gama variata de UGG-uri care, cu siguranta, vor fi pe placul ei. Acestia sunt caldurosi si in ton cu cele mai noi tendinte. De asemenea, ii mai poti cumpara o rochie sau o pereche de pantofi eleganti, pe care sa ii poarte la ocazii speciale. In functie de stilul ei, fa alegerea potrivita, pentru a o surprinde placut! 

2. Vin
 
Fiind potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati, vinul reprezinta cadoul pe care toata lumea il apreciaza. Desigur, este esential ca acesta sa fie de calitate, astfel incat sa aiba un gust, o aroma si o culoare speciale. Daca nu ai mai ales pana acum un vin bun, cere sfatul unui degustator, ca sa iti impresionezi perechea. Mai mult, ii poti oferi de aici https://www.vinexpert.ro/cosuri-cadou/ un cos cadou, cu unul vin deosebit. Il puteti savura impreuna la o cina romantica sau intr-o seara relaxanta, acasa. In mod garantat, va va face sa va simtiti foarte bine! 

3. Un album foto


Va place sa va fotografiati impreuna de fiecare data cand iesiti in oras sau mergeti in vacante? Daca da, acesta este motivul pentru care ar trebui sa ii faci cadou iubitului sau iubitei tale un album foto cu voi doi. Selecteaza pozele cele mai reusite in care apareti amandoi si alcatuieste un album deosebit. Acesta nu va fi doar un simplu cadou, ci si o amnintire frumoasa peste ani, pe care sa o aratati celor apropiati. Arata-i cat de mare este iubirea ta si fa-i un dar special! 

Merita sa sarbatoriti Ziua Indragostitilor asa cum se cuvine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu