vineri, 20 octombrie 2017

Ziua de nastere a copilului: 3 motive pentru care sa organizezi petrecerea ACASA!

Se apropie ziua de nastere a copilului tau? In acest caz, cu siguranta, iti doresti sa ii oferi o petrecere pe cinste, pe care sa o tina minte mult timp de acum inainte. Pentru a face asta, cea mai inteleapta solutie este sa organizezi evenimentul chiar la voi acasa.

Chiar daca, in prezent, exista zeci de firme care pun la cale cele mai tari petreceri aniversare si se ocupa chiar si de cele mai mici detalii, o petrecere acasa are extrem de multe avantaje. Citeste, mai departe, acest articol pentru a afla care sunt acestea!

Iata 3 motive pentru care organizarea unei petreceri acasa este o idee EXCELENTA!

1. Poti detine controlul total


In mod clar, organizarea petrecerii acasa reprezinta cea mai sigura alegere. Poti fi prezenta pe toata durata evenimentului, sa asiguri confortul invitatilor si sa ii supraveghezi indeaproape pe cei mici, in timp ce se joaca. Inaintea zilei respective, asigura-te ca depozitezi obiectele de valoare si pe cele ce se pot deteriora usor intr-un loc in care cei mici nu vor avea acces pe durata aniversarii. De asemenea, gasesti bibliorafturi din plastic sau carton la pret mic pe absolutoffice.ro, pentru a-ti depozita toate actele si documentele importante. Astfel, atat obiectele importante prezente in casa, cat si copiii, se vor afla in deplina siguranta.

2. Poti personaliza totul dupa placul micutului tau


Chiar daca firmele specializate pot organiza petreceri tematice, varianta diy (do it yourself) poate functiona la fel de bine si chiar mai mult. Cu o saptamana inainte de eveniment, discuta cu micutul tau si stabiliti ce tematica veti aborda. In ceea ce priveste tortul, poti comanda de la https://www.cofetariaarmonia.ro/torturi/torturi-copii/ unul personalizat, cu personajul preferat al copilului tau. Ai de ales intre Elsa, Mickey si Minnie Mouse, trenuletul Thomas, Fulger McQueen si alti eroi simpatici. Uite ce alte obiecte poti personaliza:

• Paharele si farfuriile de unica folosinta; 
• Baloanele; 
• Fetele de masa;
• Invitatiile la petrecere.

In plus, poti organiza diverse jocuri si concursuri, pe placul celui mic, pentru a distra toti invitatii.

3. Costuri mai scazute


Fara indoiala, varianta petrecerii organizate acasa este mult mai convenabila, din punct de vedere financiar, decat alte optiuni precum locurile de joaca, salile de bowling sau restaurantele pentru evenimente speciale. Doar faptul ca meniul va gatit, in intregime, de catre tine, te va costa mult mai putin decat daca ai comanda mancarea. In plus, economiile facute in acest fel pot fi folosite pentru a-i oferi celui mic un cadou extraordinar!

Asadar, daca se apropie ziua de nastere a copilului tau, tine cont de aceste sfaturi si organizeaza-i cea mai tare petrecere aniversara! Nu uita sa faci poze si sa filmezi momentele-cheie. Cu siguranta, le veti privi cu placere, peste ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu