miercuri, 20 septembrie 2017

Un nou teatru de război: scalpul

Din vremuri străvechi scalpul a fost văzut ca o simplă zonă din corpul uman. Astăzi însă lucrurile stau altfel. De câteva secole încoace oamenii au văzut scalpul ca pe un nou teatru de război. Din generaţie în generaţie, toate popoarele s-au înfruntat cu o armată mai puţin vizibilă: păduchii. Aceştia au fost combătuţi în diferite moduri. De la tratamentele cu gaz, spirt, infuzia cu frunze de nuc şi oţet, oamenii au început să descopere noi metode de a lupta împotriva inamicilor mai puţin văzuţi. De la tanti Flora cu tratamentul ei băbesc pe bază de gaz, până la cucoana de la magazin care recomandă un pieptăn special pentru păduchi, tratamentele au evoluat treptat până au ajuns la ceea ce astăzi numim Paranix. Având o formulă special concepută pentru a combate păduchii, Paranix oferă cea mai eficientă şi mai rapidă soluţie de a încheia "războiul" cu dăunătorii.

Copiii sunt cei predispuşi atunci când vine vorba de păduchi, deoarece ei, în joaca lor, pot umbla prin locuri care sunt infestate de păduchi sau chiar pot să transmită de la unul la altul, dacă unul dintre ei îi are deja. Mămicile sunt cele mai avizate luptătoare când păduchii se arată. Ele se înarmează cu tot ce au în dotare pentru a nimici inamicii care şi-au făcut cuib pe scalpul micuţilor. Dacă niciun tratament nu dă roade, ele apelează la arma secretă. Niciun păduche nu este suficient de puternic încât să reziste şamponului de la Paranix sau pulverizatorului de la sprayul cu acelaşi nume. După utilizarea tratamentelor din gama Paranix (pentru mai multe detalii, accesează: http://www.paranix.ro/), victimele încep să cadă rând pe rând, şi nu este vorba de copii. Păduchii încep să fie deshidrataţi alături de ouăle depuse şi capitulează unul după altul. Războiul este, bineînţeles, câştigat de mămici şi copii. Copiii sunt cei mai fericiţi în urma acestor bătălii, deoarece nimeni nu îi va dojeni spunându-le păduchioşi sau orice altceva care i-ar putea jigni.


În fond, copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viaţă. Ce rost ar avea ca un copil să fie "torturat" de tratamentele tradiţionale care nu dau rezultate? Copiii sunt florile umanităţii şi trebuie să se joace. Ei trebuie să alerge, să zburde şi să cerceteze. Păduchii nu au ce căuta în capul lor, aşa-i? Majoritatea a trecut printr-o astfel de etapă şi trebuie să recunoaştem, este o situaţie neplăcută atât pentru copii, deoarece mâncărimile de cap sunt enervante, cât şi pentru adulţi, cărora le este teamă că alte familii îi vor judeca din pricina faptului că odraslele lor au făcut păduchi. O mare porcărie! Toţi copiii sunt predispuşi la infestarea cu păduchii de cap, aşadar nu este o ruşine. Nu contează mediul din care provin copiii, nici situaţia financiară a familiei, deoarece nu aceste aspecte influenţează păduchii să îşi facă cuib pe scalpul puştilor. 

Aşadar, chiar şi noi am trecut prin această etapă a vieţii, în care a trebuit să luptăm împotriva războinicilor păduchi. Noi însă am avut parte de tratamente mai puţin chinuitoare faţă de copiii din ziua de azi. Copiii noştri însă se pot bucura de un tratament plăcut şi uşor de aplicat, care nu provoacă stări de anxietate. Deci de ce să nu folosim ceva ce ar putea uşura tratarea infestării cu păduchi decât să îngreunăm situaţia atât pentru noi, cât şi pentru copii? Alegeţi calea cea mai eficientă şi nimiciţi duşmanii scalpului fără efort şi fără griji!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu