sâmbătă, 23 septembrie 2017

3 lucruri pe care sa le faci SEARA, pentru dimineti mai usoare!

Diverse studii efectuate de-a lungul anilor au ajuns la aceeasi concluzie: majoritatea oamenilor intampina dificultati, cand vine vorba despre trezitul devreme. Diminetile pot fi istovitoare, mai ales atunci cand ai foarte multe lucruri de facut si foarte putin timp la dispozitie. Daca trebuie sa ajungi devreme la birou, iti venim in ajutor cu cateva sfaturi utile, care sa iti faca dimineata mai usoara! 

Iata 3 sfaturi PRACTICE pe care sa le pui in aplicare SEARA!

1. Pregateste-ti geanta 


Un prim obicei care trebuie sa iti intre in reflex este pregatirea gentii pentru a doua zi, inca de seara. De multe ori, dimineata, chiar inainte sa iesi din apartament, iti dai seama ca toate lucrurile utile se afla intr-o alta geanta si, astfel, pierzi timp pretios sau chiar intarzii la serviciu. De aceea, intra pe https://www.the5thelement.ro/genti-piele-dama si achizitioneaza-ti o geanta pentru toamna, pe care sa o pregatesti, de fiecare data, la timp. Inainte sa te culci, asigura-te ca ai inclus toate obiectele necesare: portofelul, cheile de la casa si de la masina, actele de identitate, servetele si orice altceva consideri util. Dimineata, tot ce trebuie sa faci este sa pui geanta pe umar si sa pleci spre birou! 

2. Pregateste-ti outfitul pentru a doua zi


Nimic nu este mai frustrant decat sentimentul de a nu avea ce purta, in ziua respectiva. Daca iti incepi dimineata cautand, irascibila, haine prin dulap, cu siguranta nu vei avea o zi prea placuta. De aceea, incearca, in fiecare seara, sa iti planifici tinuta pentru a doua zi. Asigura-te ca hainele pe care doresti sa le porti sunt spalate, calcate si pregatite, undeva la indemana. Daca inca nu ti-ai achizitionat incaltari pentru toamna aceasta, intra aici si comanda-ti perechea preferata. In acest fel, dimineata te va gasi pregatita, gata sa iti incepi ziua cu dreptul! 

3. Prepara-ti micul dejun! 


Desi pare dificil de crezut, iti poti pregati micul dejun cu o seara inainte. Daca te gandesti ca acest lucru va avea drept rezultat o mancare fada, fara gust sau prospetime, te inseli. Inainte de culcare, ia un recipient incapator, combina 7 linguri cu fulgi de ovaz, 5 linguri cu fructe padure sau alte fructe de sezon, o lingura cu miere si acopera totul cu lapte sau bautura vegetala de cocos sau migdale. Reteta dureaza doar zece minute si iti garanteaza un mic dejun delicios, rapid si, totodata, vei elimina tentatia de a manca, pe fuga, un sandwich cu mezeluri nesanatoase. 

Asadar, daca esti genul care se trezeste cu dificultate dimineata, aplica toate aceste sfaturi practice. In mod clar, zilele tale vor incepe mult mai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu