miercuri, 2 august 2017

Siguranţă în domeniul sanitar

Nu este o noutate că domeniul sanitar este deosebit de periculos. Expunerea directă la anumiţi factori într-un mediu sanitar poate dăuna grav sănătăţii, motiv pentru care industria a gândit o modalitate simplă şi ieftină de a feri personalul medical de toate aceste probleme. Deşi majoritatea medicilor sunt obişnuiţi să intre în sala de operaţii încălţaţi în pantofii de serviciu, acest lucru poate să prezinte un adevărat pericol. Pentru că încălţămintea poate să se îmbibe în sânge sau lichidele care se scurg de pe masa de operaţii este recomandată utilizarea unor botosi de unica folosinta. Cel mai neplăcut scenariu pentru un medic aflat în sala de operaţie este acela de a-şi păta încălţămintea şi de a intra în contact direct cu anumiţi factori care ar putea răspândi boli contagioase.


Prin utilizarea unor acoperitori pantofi se realizează o protectie incaltaminte unica prin care niciun deşeu nu poate pătrunde. Bacteriile sunt ţinute la distanţă de vestimentaţia medicului, oferindu-i astfel o protecţie sporită faţă de boli. Dispotrading este unul dintre cei mai mari distribuitori şi comercianţi de acoperitori pantofi la nivel naţional. Aceşti acoperitori pantofi sunt foarte ieftini, preţurile lor variind, cel mai mic fiind 6,02 RON, iar cel mai mare 30,08 RON. Pentru o meserie cu un grad ridicat de risc precum cea de medic preţurile sunt foarte mici comparativ cu scenariile negative care ar putea avea loc în momentul contactării unei boli. Deoarece medicii recomandă tot felul de tratamente şi tehnici de prevenire a unor boli/infecţii, este ideal ca şi lor să li se aducă la cunoştinţă faptul că trebuie să se protejeze.

Botoşii sunt de asemenea folosiţi şi prin farmacii, deoarece farmaciile reprezintă un mediu care trebuie menţinut curat. Există botosi unica folosinta farmacie care sunt la fel de ieftini şi oferă acelaşi grad de protecţie împotriva microbilor, iar curăţenia din spaţiul de activitate este menţinut curat. Astfel, având grijă de calitatea sănătăţii propriei persoane, medicii şi farmaciştii denotă un grad ridicat de respect, atât pentru persoanele cu care intră în contact, cât şi pentru ei înşişi. Pentru mai multe detalii legate de achiziţionarea unor botosi plastic unica folosinta sunteţi aşteptaţi să accesaţi pagina magazinului online Dispotrading.ro. Acolo veţi găsi cele mai utile sfaturi şi mai buni botosi unica folosinta farmacie din întreaga ţară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu