miercuri, 30 august 2017

Când te-ai gândit ultima dată la un leasing operaţional?


Din ce în ce mai mulţi români optează pentru un leasing operaţional. Ce este un leasing operaţional şi ce prevede acesta? Pentru cei care nu s-au mai întâlnit niciodată cu aceşti termeni, leasingul operaţional permite clientului ca la terminarea contractului să nu devină proprietarul autovehiculului, iar acest lucru datorându-se nevoii clientului de a trece la un model mai nou al maşinii alese. Desigur că motivele pot fi diferite de la un om la altul, însă în majoritatea cazurilor, clienţii care optează pentru un astfel de leasing sunt interesaţi ca la finalul contractului să nu fie proprietarii maşinii. Un leasing auto operational este foarte eficient din acest punct de vedere, deoarece oferă libertatea clientului de a schimba autovehiculul într-un timp relativ scurt. 

În acest caz, ce firmă este recomandată pentru un leasing operational auto? Cei mai mulţi caută o firmă care să le ofere masini leasing de ultimă generaţie şi o modalitate de calculare leasing. O astfel de firmă este Arval. Cunoscută pentru experienţa sa în domeniu, Arval este principalul competitor pe piaţa românească în ceea ce priveşte leasingul operaţional. Ratele oferite de această firmă sunt foarte avantajoase şi oferă clientului posibilitatea alegerii unui autovehicul cu ultimele dotări apărute, astfel încât să se bucure de o experienţă minunată la volan. Pe site-ul firmei Arval există rubrici în care sunt oferite informaţii atât despre furnizori, maşini, dar şi despre flotă.

Foarte mulţi români aleg acest tip de leasing în defavoarea leasingului financiar. Ei sunt foarte mulţumiţi de existenţa leasingului operaţional, deoarece sunt nişte persoane flexibile care nu vor să rămână la o singură maşină. Ideea de a conduce mai multe maşini de-a lungul vieţii îi încântă în mod special pe bărbaţii care vor ceva mai mult. Nu au niciun motiv pentru care nu ar încheia un contract de leasing operaţional cu Arval. De altfel, cărui bărbat nu i-ar plăcea să devină posesorul unei maşini frumoase, cu dotări de ultimă generaţie, plătind un preţ avantajos pentru ele? Arval poate transforma visele tuturor iubitorilor de maşini în realitate. Contractul încheiat asigură un parteneriat bazat pe loialitate şi încredere, de aceea firma Arval este foarte cunoscută la nivel naţional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu