marți, 25 iulie 2017

5 lucruri pe care le fac barbatii pentru a-si reveni dupa o despartire


De cele mai multe ori, femeile au impresia ca barbatii nu sufera dupa o despartire. Insa, in majoritatea cazurilor, reprezentantii sexului masculin prefera sa-si ascunda suferinta si sa isi canalizeze energia asupra altor lucruri. Chiar daca, de multe ori, ei se arunca in bratele unei alte femei, nu inseamna ca fac asta pentru ca deja au uitat relatia anterioara, ci tocmai pentru a trece mai usor peste sentimentele neplacute care ii incearca. 

Insa barbatii, chiar daca nu arata cat de mult sunt afectati de o despartire, lasa faptele lor sa vorbeasca de la sine. Citind acest articol, vei afla care sunt cele mai frecvente lucruri pe care le fac domnii pentru a-si reveni dupa ce trec printr-o deceptie.

Iata lucrurile pe care le fac barbatii pentru a-si reveni dupa o despartire:


De obicei, barbatii incearca sa iasa cat mai mult in oras, cu prietenii, pentru a uita de suferinta care ii apasa. Insa, pe langa faptul ca invita persoane pe care nu le-au vazut de mult timp, inclusiv femei, ei se aranjeaza si isi cumpara haine noi pentru a arata cat mai bine. De exemplu, ei gasesc camasi de barbati pe www.bman.ro elegante si casual si profita de raportul excelent privind calitatea si pretul produselor pe care le ofera acest site. Astfel, cu un look fresh, barbatii dau impresia ca nu simt absenta celei cu care au fost intr-o relatie absolut deloc.


Pentru a-si ocupa timpul si pentru a uita cat mai repede dezamagirea prin care au trecut, unii masculi prefera sa isi cumpere un animal de companie, iar pisicile si cainii sunt in topul preferintelor acestora. Totodata, ei se ocupa de bunastarea lor, ducandu-le la veterinar pentru controalele periodice, precum si pentru tuns. Cei care vor sa isi rasfete micii prieteni merg la cosmetica veterinara la CHERRY Vet, o clinica unde medicii veterinari se asigura de tratarea excelenta a acestora. 

Un alt obicei al masculilor dupa ce se despart de o femeie este acela de a pleca in vacanta. Astfel, ei prefera sa intalneasca oameni noi, sa se relaxeze si sa exploreze destinatii inca necunoscute. Uneori, ei pleaca cu prieteni care ii inveselesc si ii fac sa uite de tristetea apasatoare.

Isi dau intalniri cu alte femei. Fara indoiala, reprezentantii sexului masculin care merg la intalniri dupa scurt timp de la despartire nu vor altceva decat sa isi revina cat mai repede, iar aceasta solutie li se pare ca este cea mai la indemana. Punandu-si poze si cu respectivele, ei cred ca, astfel, fostele lor prietene vor fi geloase si, in cele mai multe cazuri, chiar asa si este!


Se concentreaza asupra carierei. Unii domni prefera sa se axeze pe dezvoltarea lor personala si profesionala, dupa ce trec prin momente dificile. De aceea, ei se izoleaza de prieteni, pentru a nu fi nevoiti sa vorbeasca despre ceea ce simt in legatura cu fostele lor prietene si pentru a ocupa o pozitie mai inalta in compania in care lucreaza.

Asadar, si domnii sufera dupa o despartire, uneori la fel de mult ca femeile, insa incearca sa-si ascunda sentimentele. De asemenea, actiunile barbatilor demonstreaza ca ei isi doresc sa uite cat mai repede fostele partenere, concentrandu-se pe viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu