marți, 25 iulie 2017

5 lucruri la care NU trebuie sa renunti pentru un barbat!


Nicio femeie nu trebuie sa isi sacrifice fericirea! In mod cert, sunt o multime de femei dependente de barbatii din viata lor, barbati pentru care au renuntat la multe lucruri si persoane care le aduceau fericirea. Insa fiecare reprezentanta a sexului frumos trebuie sa gaseasca barbatul potrivit, acela care nu i-ar spune niciodata “Nu” oricarui capriciu si care o va sprijini in tot ceea ce face.

Te afli intr-un impas? Iubitul tau iti cere sa renunti la foarte multe lucruri, insa nu stii care este cea mai inteleapta decizie pe care trebuie sa o iei? Citeste cu atentie lista de mai jos si vei afla la ce nu trebuie sa renunti pentru un barbat!

Iata la ce NU trebuie sa renunti pentru un barbat:

⦁    Nu renunta la cariera
Cu siguranta, numai un barbat gelos i-ar interzice unei femei sa mearga la job si i-ar spune sa stea numai acasa. Astfel, din acest comportament, iti dai seama ca el nu este partenerul potrivit pentru tine. Urmeaza-ti visele si nu lasa pe nimeni sa stea in calea lor. 


⦁    Nu inceta sa te ingrijesti
Foarte multe femei tind sa renunte la ingrijirea atenta cand sunt implicate intr-o relatie. De aceea, nu trebuie sa cazi si tu in aceasta capcana, chiar daca iubitul tau isi doreste ca tu sa fii cat mai naturala. Nu iti schimba felul de a gandi si de a actiona, doar pentru un barbat. Astfel, in cazul in care tu visezi sa iti faci o operatie estetica, nu mai ezita si intra pe site-ul drJecan pentru a afla totul despre ce presupune operatia de implanturi cu silicoane, liposuctia, rinoplastia. O astfel de interventie te va ajuta sa capeti si mai multa incredere in tine!

⦁    Nu sacrifica confortul
Iubitul tau tinde sa faca foarte multe economii si aveti discutii neplacute pe aceasta tema fecvent? Nu renunta la confortul pe care ti-l aduc articolele vestimentare si de incaltaminte, masina sau chiar lenjeria pentru pat. Poti comanda online tesaturi la metraj pe FREETEKS.ro, de calitate foarte buna. Rasfata-te, intrucat numai o viata ai si meriti sa te bucuri de tot ce e mai bun! 

⦁    Nu renunta la timpul petrecut cu prietenii
Fara indoiala, fiecare dintre voi aveti prieteni pe care ii cunoasteti inca din copilarie. Nu renunta la acestia, ci incearca sa il integrezi si pe el in grupul vostru. De asemenea, trebuie sa gasesti timp pentru a-l petrece numai cu prietenele tale si nu trebuie sa sacrifici relatia cu acestea pentru el.
 

⦁    Nu iti schimba opiniile doar pentru a coincide cu ale lui
Are tendinta de a-ti impune anumite lucruri? Trebuie sa fii de aceeasi parere cu el intotdeauna, pentru a evita certurile? Nu reusesti sa iti expui punctul de vedere, pentru ca incearca sa iti submineze parerile? Nu isi schimba opiniile si modul de a gandi numai pentru a-i face pe plac. Fii tu insati, pentru ca vei gasi, cu siguranta, un barbat cu care sa fii compatibila si in modul de a gandi!

Asadar, nu trebuie sa renunti la cine esti si la visul tau, intrucat inseamna ca inca nu ti-ai gasit jumatatea! Acel barbat care iti cere sa faci tot felul de sacrificii si care iti impune un mod de a fi si de a gandi nu este partenerul potrivit pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu