joi, 13 iulie 2017

3 modalitati pentru a-ti rasfata corpul in aceasta vara

Dupa o toamna ploioasa si o iarna friguroasa, corpul tau are nevoie sa fie revitalizat. Primavara incepe timid acest proces, iar vara este perioada perfecta pentru a acorda o atentie speciala tonusului tau. Efectele anotimpurilor reci includ uscarea si deteriorarea pielii, scaderea nivelului de energie si, cateodata, cresterea in greutate cauzata de sedentarism. Asadar, acum ca vara si-a intrat in drepturi, profita de ocazie pentru a-ti rasfata trupul.

Iata 3 lucruri cu efecte INEDITE pentru corpul tau, pe care le poti face chiar acum!



1. Energizeaza-te cu hrana vie!

Pe timpul iernii, corpul tau are nevoie de o hrana satioasa si mai bogata in grasimi. Nu pastra acest obicei si pe timpul verii, pentru ca risti o crestere in greutate. Profita de fructele si legumele de sezon, proaspete si pline de nutrienti. Rasfata-ti trupul cu o dieta vitaminizanta si include in meniul tau zilnic salate cat mai diversificate, smoothie-uri din fructe si legume si superalimente precum spirulina si semintele de chia. Totodata, incepe sa bei mai multe lichide, pentru ca organismul tau are nevoie de o hidratare adecvata anotimpului. Aceste schimbari vor crea efecte vizibile, precum o piele mai sanatoasa, un tonus crescut si o energie debordanta!



2. Stimuleaza-ti corpul!

Odata cu alimentatia, poti sa aduci un plus de vitalitate si prin tratamente corporale stimulante. Mergi la un centru spa si rasfata-ti trupul cu cateva sedinte de sauna, un scrub revigorant cu cafea sau impachetari cu miere sau ciocolata. De asemenea, daca vrei sa incerci ceva diferit si sa experimentezi senzatii noi, viziteaza AICI site-ul Confidential si alege un masaj inedit, care va fi o adevarata incantare pentru simturi. Dupa o asemenea activitate, te vei simti pregatit pentru orice provocare!


3. Fa miscare in aer liber!

Daca iti doresti sa te simti din nou plin de energie si sa scapi de kilogramele in plus, uita de asa-zisele „diete minune” pe baza de pastile si incepe sa faci miscare. Fie ca faci o plimbare pe bicicleta, jogging sau mergi la sala de forta, include in programul tau cel putin o ora de sport, in fiecare zi. Astfel, nu numai ca vei capata un plus de energie, dar iti vei tonifia muschii amortiti pe timpul iernii. In plus, aerul curat va contribui la o oxigenare mai buna a creierului, iar tu te vei putea bucura de o minte limpede si de o productivitate maxima.

Asadar, urmeaza aceste sfaturi simple si bucura-te de efectele miraculoase ale unei alimentatii potrivite, unui stil de viata activ si unui corp energizat si rasfatat, din cap pana in picioare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu