vineri, 14 iulie 2017

3 activitati de cuplu pe care sa le faci vara asta


Relatia unui cuplu se bazeaza pe respect, incredere, dar si dinamism. Atunci cand crezi ca stii tot ce se poate despre cel de langa tine, fa un efort si incearca sa descoperi mai multe despre ceea ce ii place sau ii starneste interesul, pentru ca mereu vei mai avea ceva de invatat. Citeste, in continuare, cateva idei despre ce ai putea sa faci impreuna cu partenerul tau, pentru a va transforma relatia si pentru a va apropia.


Iata care sunt cele 3 activitati de cuplu pe care le puteti face:

      1.  Masaj erotic
Daca sunteti un cuplu dezinhibat si amandoi vreti sa incercati lucruri inedite, o sedinta de masaj erotic la Confidential este tot ce va trebuie, pentru a va relaxa si a iesi din monotonie. Masajul erotic este o oportunitate perfecta de a descoperi ce va place, de a da dovada de o gandire deschisa si de a va exploara unul altuia laturile senzuale. De asemenea, in acest fel, va puteti pune imaginatia la incercare, descoperindu-va pe voi insiva, dar si pe partenerul vostru. Nu ratati ocazia de a va simti bine impreuna si mergeti la o sedinta de masaj erotic la Confidential, unde veti beneficia de serviciile impecabile ale unor maseuze profesioniste.

2. Descoperiti hobby-uri comune!
Probabil ca stii deja care sunt hobby-urile tale si ce activitati te relaxeaza cel mai mult. Cu toate astea, te-ai ganditi vreodata sa le incerci pe ale partenerului tau sau sa il faci pe el sa le incerce pe ale tale? In mod sigur, o astfel de activitate va va ajuta sa va descoperiti unul pe altul.  Poate ca nu aveti talente sau inclinatii comune, dar cu siguranta veti gasi o activitate care sa va placa amandurora. Si, chiar daca acest lucru nu se va intampla, sa petreci timp cu partenerul tau este intotdeauna o ocazie de a va distra si a va apropia unul de altul. 

3. Mergeti in vacanta doar voi doi!
Desi ati mers deja in foarte multe vacante impreuna cu prietenii sau familia, tu si partenerul sau partenera ta trebuie sa va dedicati cel putin o vacanta doar voua, pentru a va putea bucura, din plin, unul de prezenta celuilalt. Pentru ca totul sa fie perfect, asigurati-va ca alegeti o destinatie care sa va incante pe amandoi si care sa includa activitati ce va permit sa va cunoasteti unul pe altul mult mai bine. O sugestie de vacanta o poate reprezenta un circuit turistic intr-o tara pe care nu ati mai vizitat-o pana acum. Nici o vacanta in interiorul tarii nu este o idee rea, pentru ca Romania are destinatii turistice extrem de variate si, cu siguranta, veti avea parte de o de neuitat.

Vara asta aduce distractie si relaxare, iar tu si partenerul tau trebuie sa profitati de acest lucru. Lasati-va purtati de val si incercati lucruri noi, pe care, in mod sigur, nu le veti regreta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu