miercuri, 15 februarie 2017

Cum am devenit blogger de succes

În urmă cu vreo câţiva ani, nu îmi aduc bine aminte când, am dat pentru prima dată de Blogal Initiative, una dintre cele mai primitoare comunităţi pentru bloggerii din România. Aici am reuşit de-a lungul timpului să îmi dezvolt capacitatea de a scrie corect, de a scrie creativ şi, nu în ultimul rând, am devenit un adevărat câştigător. Pentru mulţi a fi un blogger de succes este o chestie subiectivă, aşadar nu mă voi abate nici eu de la această regulă nescrisă şi vă voi explica prin ce anume consider că am ajuns un blogger de succes.

Cei câţiva ani de blogging pe care i-am acumulat au fost o experienţă unică şi minunată pentru mine. Nu o să vă mint, să devin blogger a fost mai mult o provocare... o provocare foarte bună, deoarece mi-a adus multe beneficii. Au fost zile pline în care mă întorceam acasă fie de la liceu, fie de la facultate, în care mă puneam să scriu chiar dacă eram obosit şi singurul lucru la care mă gândeam era cum să mă pun mai curând să dorm. Totul este destul de istovitor după ce te lupţi cu deadline-uri peste deadline-uri şi faci din pasiune un job half-time. Aşa că într-o zi m-am întrebat: dacă tot mă descurc la asta, de ce să o fac pe gratis? 

După câteva cercetări şi sfori trase pe ici, pe colo, am reuşit să identific nişte platforme destinate bloggerilor, printre care se numără şi Blogal Initiative. Din punctul meu de vedere este cea mai de succes platformă pentru bloggeri din ţară. Aceasta, împreună cu echipa din spatele ei şi sponsorii care au contribuit la dezvoltarea ei, m-a sprijinit în drumul meu spre persoana care sunt astăzi. Nu sunt narcisist, dar nici cel mai modest om din lume, motiv pentru care o să îmi permit să cred că sunt o persoană mai bună şi probabil cu mult deasupra multor alte persoane datorită paginii pe care o administrez. Pe Blogal Initiative am câştigat multe premii din care cele mai utile au fost o cameră foto şi o bicicletă. Sunt mândru de aceste două realizări şi nu aş fi crezut în viaţa mea că pot ajunge la o asemenea performanţă.

Cum anume m-a schimbat Blogal Initiative? Această platformă m-a ajutat să înţeleg mai bine ce vor oamenii de fapt. Aş putea spune că mi-a dat un avânt în dezvoltarea mea pe plan profesional, astfel încât am devenit un mic antreprenor. Am fost ajutat să devin un scriitor mai bun şi să îmi corectez greşelile gramaticale. Dacă mai există scăpări... să îmi fie cu pardon! Pe de altă parte, platforma mi-a redat încrederea în mine după ce am trecut printr-o perioadă mai dificilă. Faptul că participam des la concursuri şi le mai şi câştigam m-a ajutat foarte mult. Recomandarea mea pentru mulţi este să devină la rândul lor bloggeri, să fie perseverenţi şi să acorde puţin din timpul lor şi acestei activităţi care le poate aduce multe beneficii. Blogal Initiative susţine luptătorii şi din acest motiv doar cei mai buni rezistă Campionatului Naţional de Blogging. Probabil că am fost puţin cam zgârcit în cuvinte de această dată, însă este singura postare de acest gen în care sunt prea copleşit de sentimente şi amintiri încât să dezvolt 100 de idei. De aceea voi lăsa articolul în starea în care se află şi vă voi ura tuturor mult succes şi toate cele bune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu