vineri, 7 octombrie 2016

Viziuni diferite în materie de modă

Dragii mei, voi când vă gândiţi la o petrecere, la ce vă stă mintea? Eu am fost întotdeauna genul acela de om care atunci când se gândeşte la petreceri, îi zboară mintea la petreceri tematice sau petreceri din acelea elegante la care toţi invitaţii sunt obligaţi de circumstanţe să aibă o ţinută sobră. Nu sunt un nebun care se crede îngheţat în anii de înaintea războaielor. Nu, cu siguranţă nu e vorba de aşa ceva! Însă mie mi-au plăcut întotdeauna pantofii eleganţi (link catre pantofi eleganţi: http://answear.ro/p/mocasini-si-pantofi-2411-k.html/), dar şi cămăşile elegante (link către cămăşi elegante: http://answear.ro/p/camasi-240-k.html/camasi,camasi_cu_maneca_lunga/p-1/r-60/o-n/s-257), chiar şi modul în care un sacou de-al bărbatului vine pe umerii goi şi frumoşi ai partenerei. Sunt un mare fan al hainelor elegante şi se ştie că nu aş schimba pentru nimic în lume această decizie. Îmi plac foarte mult hainele elegante şi consider că, orice ar fi şi oriunde ne-am afla, o cămaşă elegantă ne schimbă cu totul identitatea.


Cum de ceva vreme şi la noi în ţară au loc schimbări şi apar noi tendinţe, precum stilul Black Tie, aflu că din ce în ce mai multe persoane abordează o imagine sobră în cadrul festivităţilor organizate în aer liber. Dar ce se întâmplă atunci când toamna deja îşi face simţită prezenţa şi îşi dezlănţuie puterile spre a-i înfrigura pe toţi cei care se îmbracă sumar? Iar atunci când spun sumar nu mă refer la goliciune, ci la faptul că hainele sunt subţiri. Ce se întâmplă în acest caz? Cel mai bine este să învăţăm să ne îmbrăcăm în funcţie de tendinţe, dar şi de vremea de afară. Şi cine a spus că doar tendinţele noi pot contribui la realizarea unui look de „milioane”? Iată, avem astfel o mulţime de posibilităţi toamna, deoarece putem purta haine şi să readucem la viaţă aspectele modei vechi, precum moda din anii 1910-1920. Pentru bărbaţi, o foarte bună soluţie pentru a scăpa de frig este de a adăuga la vestimentaţia abordată un palton. Scurt şi la obiect!


Paltonul poate fi o opţiune foarte îndrăzneaţă, deoarece contribuie la o imagine frumoasă, mai exact la imaginea bărbatului stilat. Întotdeauna am apreciat bărbaţii care poartă paltoane şi nu poartă geci, deşi de cele mai multe ori putem întâlni bărbaţi îmbrăcaţi cu geci. Geaca însă nu oferă acelaşi efect pe care paltonul îl are asupra imaginii bărbatului, iar aici paltonul face diferenţa între atrăgător şi comun. Tocmai din această cauză eu propun bărbaţilor o ţinută formată din haine sobre şi un palton din cel mai bun material posibil, deoarece, trebuie să recunoaştem, haina îl face pe om şi tot haina îl face om. De ce optez pentru un stil sobru şi o imagine atât de elegantă? Consider că stilul casual reinventat este un stil pentru tinerii lipsiţi de experienţă, care pur şi simplu nu cunosc toate tainele masculinităţii. Aşadar este foarte important ca bărbatul să ştie când să facă trecerea aceasta de la adolescenţă la maturitate, deoarece este o imagine pe care o poartă toată viaţa, iar eleganţa este foarte greu de atins. Şi, în cele din urmă, cine nu ar vrea să arate extraordinar de frumos în preajma femeii vieţii sale, care şi aceasta este îmbrăcată la rândul ei cu o rochie (link către rochii elegante: http://answear.ro/p/rochii-si-tunici-212-k.html/rochii-si-tunici,elegant/p-1/r-60/o-n/s-275) extraordinară şi pantofi cu toc. Cine?


Acest articol a fost redactat în cadrul competiţiei Superblog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu