duminică, 30 octombrie 2016

Eroii din spitale şi "mantiile" lor

Mama mea lucrează la spital de foarte mult timp şi întotdeauna am privit-o cu respect pentru această decizie. A lucra într-un spital nu este foarte uşor, iar pentru a face faţă tuturor provocărilor care pot apărea în timpul orelor de muncă ai nevoie de foarte mult curaj. La locul de muncă trebuie să te detaşezi în totalitate de problemele vieţii personale şi să arăţi că eşti un profesionist. Cam asta face mama mea zi de zi, pentru că acolo problemele altora devin şi problemele ei. Pentru că este o persoană respectată la locul de muncă şi pentru că vrea ca acest lucru să rămână aşa, ea are grijă ca de fiecare dată când ajunge acasă să îşi calce uniforma medicală. Totuşi, o foarte mare problemă apare atunci când uniforma ei este deja mult prea veche şi nu mai poate fi purtată. Astfel, mama caută anual uniforme online online la preturi accesibile, pentru că din păcate avem un buget limitat, iar ea nu poate să bage toţi banii din casă pe lucrurile pe care statul nu i le poate furniza, cum ar fi şi normal.


Personal, eu văd cadrele medicale ca pe nişte eroi. Acest lucru nu se datorează faptului că mama lucrează şi ea în domeniul sanitar, însă ei sunt cei care salvează vieţi, care aduc pe lume vieţi şi cei care petrec ore întregi, uneori chiar zile, doar pentru a şti că pacientul se simte bine sau, în cazuri mai extreme, va supravieţui. Ce sunt aceste uniforme medicale pe ei? Toate aceste costume medicale pe care le vedem pe ei zi de zi nu sunt nimic altceva decât nişte mantii. La fel ca eroii din desenele animate, medicii, asistenţii şi toţi cei care lucrează în domeniul sanitar poartă uniforma medicala cu onoare şi mândrie. Şi pentru că tot am menţionat faptul că uniforma medicala se poartă cu onoare, trebuie să menţionez faptul că nu doar statutul de militar aduce după sine onoare, ci orice meserie din lume. Munca îl înnobilează pe om!


Aşadar, toţi cei care vor ca vreodată să devină medici sau să lucreze într-un spital, vă recomand cu încredere să urmaţi acea meserie cu plăcere şi pasiune. Pentru ca acest lucru să fie posibil va trebui totuşi să aveţi costume medicale pe măsura dumneavoastră. Ştiţi cum se spune, fiecare erou cu pelerina sa. Aşadar nu vă mai chinuiţi să căutaţi pe internet un pret uniforme medicale care să vă avantajeze, deoarece am găsit eu deja în locul dumneavoastră. Pe Dispotrading.ro găsim cele mai bune preţuri pentru uniforme medicale, iar produsele sunt de cea mai înaltă calitate. Raportul calitate-preţ este, aşadar, foarte bun şi cred eu că merită încercarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu