joi, 28 ianuarie 2016

Iustin Paraschiv ne ajută să programăm

Iustin Paraschiv

Mie unul nu îmi place programarea, în schimb fratelui meu îi place. Nu este de mirare... ţinând cont de faptul că s-a dus la Facultatea de Automatică şi Calculatoare. De când se află acolo mi-a tot trimis lucruri pe care le-a învăţat să le facă, iar acum că este şi în ultimul an de studii, mă uimeşte cu tot soiul de aplicaţii interesante, dar şi cu proiecte de webdesign. Tot el mi-a spus că în tot acest timp s-a folosit de câteva tutoriale pe care le-a găsit pe blogul lui Iustin Paraschiv. Cine este Iustin Paraschiv? Ei bine, nu vă pot da prea multe informaţii despre el, cel puţin nu de natură personală, în schimb vă pot spune că deţine un blog de programator (http://www.iustin-paraschiv.ro/ pentru cei interesaţi). Am găsit la el pe blog nişte chestii destul de interesante, menite să ajute persoanele care vor să înceapă ceva în acest domeniu. 
Eu, fiind elev încă, şi mai ales la filologie - jurnalism, am găsit de cuviinţă să îmi reîmprospătez cele câteva informaţii pe care le deţin referitoare de HTML, printr-un articol cu noţiuni despre HTML, de pe blogul lui Iustin Paraschiv. De asemenea, Iustin Paraschiv deţine un canal de Youtube unde se pot găsi şi tutoriale în format video. Temporar eu am găsit doar trei tutoriale, însă ştiu despre ce este vorba în ele şi cred că sunt foarte utile pentru cei care au nevoie de ajutor. Acesta este link-ul către canalul lui: https://www.youtube.com/channel/UCGHgj3SotRWt6RFhVh_UzIA. Ţinând cont de faptul că domeniul IT este considerat afacerea viitorului şi că tot ce ţine de computere prosperă pe zi ce trece, un astfel de blog nu este de lepădat. Webdesign-ul şi programarea sunt mână în mână, iar aceste două lucruri pot aduce foarte mulţi bani dacă există profesionalism şi experienţă între activităţi.

Iustin Paraschiv

Îmi place foarte mult să aflu şi opiniile altora, indiferent de domeniu, aşadar am făcut o căutare pe internet să văd cine mai ştie despre blogul lui Iustin Paraschiv. Nu mică mi-a fost mirarea să aflu că deja există pasionaţi de programare şi webdesign care îl cunosc pe Iustin Paraschiv şi munca acestuia pe blogul lui. Cel mai mult am fost impresionat de un articol de pe site-ul ZiarulLuiIpu.ro, loc unde am văzut că sunt mai mulţi care îmi împărtăşesc părerea în ceea ce priveşte viitorul programării. Vă invit şi pe dumneavoastră să citiţi tutorialele de pe blogul lui Iustin Paraschiv, dar de asemenea să citiţi şi articolul despre care vă spuneam, folosind următorul link: http://www.ziarulluiipu.ro/programator-desavarsit-iustin-paraschiv/.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu