sâmbătă, 26 decembrie 2015

Metode noi de promovare a afacerilor

Sunteţi antreprenor? Dacă da, când a fost ultima dată când v-aţi gândit la o nouă modalitate de a vă promova serviciile sau produsele? Într-o ţară ca România, fiecare întreprinzător ar trebui să fie conştient de faptul că a-ţi promova afacerea la nivel local nu este de ajuns pentru a o dezvolta până la un nivel favorabil. De aceea m-am gândit să vă spun despre o firmă pe nume TheMarkers care se ocupă cu promovarea afacerilor. În calitate de blogger am scris foarte multe articole de tip advertoriale, ceea ce mă face să cred că nu sunt foarte departe de această firmă, întrucât şi ei se ocupă de advertising. Dar totuşi, ceva este diferit! Spre deosebire de un blogger, TheMarkers oferă servicii externalizate de call center pentru customer care
Ce înseamnă tot acest lucru? Prin apelarea la serviciile acestei firme o să reuşiţi să vă multiplicaţi numărul de potenţiali clienţi şi să faceţi vânzări prin intermediul telefonului. Cu o echipă de agenţi atent instruită şi foarte bine aleasă, TheMarkers devine una dintre cele mai redutabile firme de advertising din Romania. Campaniile de tip call center au un impact major asupra vânzărilor, motiv pentru care este foarte important ca fiecare întreprinzător să îşi regândească strategia de promovare a produselor - a afacerii. Cum internetul şi industria telefonică au preluat controlul, campaniile de tip call center sunt exact ce aveţi nevoie pentru a vă spori vânzările şi rezultatele în materie de dezvoltare.
De ce este important să apelăm la serviciile TheMarkers? Am mai subliniat în nenumărate rânduri că sunt adeptul lucrului bine făcut de la început, aşadar, TheMarkers, cu o experienţă de peste zece ani în domeniu, sunt experţi în vederea aducerii celor mai bune rezultate, în cel mai scurt timp cu putinţă. Serviciile puse la dispoziţia clientului (adică dumneavoastră) sunt diverse! Clientul beneficiază de servicii de calitate, precum: leaduri & întâlniri, cercetare de piaţă, mystery calls, telesales & telemarketing, dar şi baze de date despre cei contactaţi, în care vor fi prezente şi feedbackurile acestora. Aşadar, dacă doriţi să vă sporiţi numărul cifrelor de vânzări, cel mai bine ar fi să apelaţi la serviciile profesionale de advertising ale firmei TheMarkers!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu