duminică, 15 noiembrie 2015

Seriozitate şi profesionalism în medicină

De mic copil mă ştiu foarte bolnăvicios. Îmi aduc aminte şi acum de clipele când făceam tratament cu penicilină şi urlam de frică şi durere. Nu că acum nu m-aş încorda de frică, dar măcar nu mai ţip. În orice caz, de obicei toate bolile mi se trăgeau de la faptul că stăteam foarte mult cu mâinile în apă. Îmi place foarte mult apa şi cred că acest lucru explică de ce răceam sau mi se inflama gâtul. Făceam amigdalita de foarte multe ori pe an, motiv pentru care eram deseori supus la tratamente medicale. Mulţi dintre prietenii mei au apelat la operaţia chirurgicală de înlăturare a amigdalelor pentru a preveni inflamarea. Din fericire pentru mine nu am fost niciodată pus în această situaţie, chiar dacă am avut de foarte multe ori nevoie de câteva vizite la clinica ORL.
Am fost cândva internat în spital pentru o operaţie, însă de atunci am jurat să fac tot posibilul să am mai mare grijă de mine şi să nu mă mai îmbolnăvesc, astfel încât să nu fiu nevoit să mai ajung din nou pe masa de operaţii sau chiar să mă îndop cu medicamente. Numai când mă gândesc cât de norocos sunt de faptul că eu nu trebuie să urmez periodic vreun tratament, să fac dializă sau să folosesc nebulizatoare... numai acest gând mă motivează să îmi urmez calea şi să mă feresc de boli şi viruşi. 
În orice caz, ştiu sigur că dacă m-aş îmbolnăvi din nou şi ar fi necesar, aş apela cu încredere la Clinica Zetta. Datorită multitudinii de proceduri şi tratamente, dar şi a numărului mare de medici, am fost convins că această clinică este una dintre cele mai bune din ţară. Potrivit imaginilor pe care vi le-am prezentat anterior în această postare, clinica este dotată cu aparatură de ultimă generaţie şi are un nivel sanitar de standarde profesionale. După ce am văzut cât de slab pregătit este personalul din spitalul oraşului meu, mi-am promis că nu voi face niciodată compromisuri în ceea ce priveşte starea mea de sănătate. La mijloc mă aflu eu, între boală şi sistemul sanitar. Aşadar, dacă este să aleg între profesionalism şi bătaie de joc sau nepregătire, cu siguranţă aş alege profesionalismul. Clinica Zetta este recomandată pentru preţurile sale acceptabile, medicii pregătiţi pentru orice situaţie şi dotările moderne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu