joi, 12 noiembrie 2015

Lucrăm cu spor şi meşterim la preţuri mici

Nu ştiu despre voi, dar eu am început acasă să lucrez la una din camere cu tatăl meu, iar acest lucru implică foarte mult efort şi mulţi bani. Mai exact este vorba despre baie. Am decis să schimbăm cada cu o cabină cu duş, iar acest lucru ne-a forţat să schimbăm mai toată structura instalaţiei de apă din baie. Cum cu banii nu stăm întotdeauna foarte bine, am decis să ne axăm pe preţurile mai ieftine. Desigur, pe lângă cabina de duş a trebuit să mai schimbăm câte ceva. Am fost nevoiţi să adăugăm câteva furtune de aer pe ici, pe colo şi să mutăm câteva ţevi. La sfatul unui prieten de familie am intrat pe internet şi ne-am orientat spre un magazin care putea să ne asigure calitate la preţuri mici. După lungi căutări am găsit Tehnovest Automatizări, probabil unul dintre cele mai bune magazine care ne-ar fi putut ajuta.

Ne-am uitat puţin prin cataloagele puse la dispoziţie şi am aflat că aceştia comercializează şi cilindri pneumatici la super pret, furtune şi regulatoare şi distribuitoare. Nu credeam că am putea găsi un asemenea magazin pe internet, însă ne-am înşelat. Nu mică ne-a fost mirarea când am văzut cât de multe companii îşi au testimonialele pe site-ul magazinului. Ceea ce ne-a impresionat cel mai mult a fost diversitatea produselor şi preţurile accesibile oricărei persoane. Cum încă nu ne aflăm în cea mai bună situaţie financiară, este foarte important să cumpărăm anumite unelte şi accesorii pentru casă la preţuri cât mai reduse. Până la urmă... acesta este şi scopul, nu? Nu ne place să dăm bani puţini pe lucruri, ştiind că preţul poate să reflecte şi calitatea produsului, însă după ce am citit testimonialele şi mai multe informaţii referitoare la firmă şi produse, am primit garanţia necesară pentru care să credem că produsele sunt de calitate superioară, chiar dacă preţurile indică exact opusul. 

Aşadar, cui nu i-ar plăcea să cumpere pe bani puţini? Eu cu tatăl meu am descoperit acest lucru pe pielea noastră în căutarea furtunelor şi celorlalte accesorii necesare pentru baie. Nu spunem că nu ne pare bine, pentru că, Doamne fereşte, cui nu îi convine să aibă un raport calitate-preţ extraordinar atunci când vine vorba de produsele pe care urmează să le achiziţioneze? Noi ne aflăm în categoria oamenilor mai economisitori, iar Tehnovest Automatizări am găsit exact ceea ce aveam nevoie, la preţuri foarte mici. Am fost de asemenea surprinşi într-un mod plăcut când am citit beneficiile pe care le avem drept clienţi Tehnovest Automatizări, şi anume faptul că beneficiem de livrare gratuită pentru comenzile cu valoare mai mare de 450 lei, avem dreptul de a refuza produsele în cazul în care acestea nu corespund aşteptărilor sau sunt deteriorate, iar transportul produselor se face oriunde în această ţară! 

Recomand cu încredere acest magazin pentru varietatea produselor, preţurile ieftine şi calitatea superioară a produselor. Atunci când cumpărăm ceva este foarte important să ne orientăm doar după ce este mai bun, deoarece merităm doar ce este mai bun, iar atunci când este şi ieftin, nu cred că mai încape îndoiala că ar trebui să cumpărăm acel produs. Nu-i aşa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu