duminică, 22 noiembrie 2015

De ce apelează femeile la mastopexie?

Nu am de ce să mint, nu sunt un fan al procedurilor de chirurgie estetica, însă sunt de acord ca persoanele care suferă schimbări dramatice ale înfăţişării să apeleze la astfel de operaţii. De curând am citit câteva articole pe diferite bloguri legate de mastopexie. Mastopexia este o procedură de chirurgie estetica care are drept scop readucerea la forma iniţială a sânilor şi redarea elasticităţii acestora. Această schimbare a sânilor apare în timp, fie după o sarcină, fie după alăptare sau chiar scăderea bruscă în greutate. Ce implică acest lucru? Sânii nu vor mai avea aceeaşi formă şi elasticitate. Sunt bărbat şi ştiu că formele contează foarte mult în ceea ce priveşte aspectul. Probabil că a sunat foarte superficial şi că mulţi dintre cititori vor crede că "doar ceea ce este la interior contează". Aşa este, interiorul contează foarte mult, dar trebuie să recunoaştem că şi exteriorul îşi are rolul său. Aşadar, astăzi vă voi vorbi puţin despre Mihai Aşchilian, un chirurg estetician din Cluj.
După cum bine ştiţi, femeile pun foarte mult accentul pe aspectul fizic. Indiferent că este vorba de felul în care se îmbracă sau de masa corporală, femeile simt nevoia constantă de a-şi îmbunătăţi modul în care arată. Ceea ce nu mulţi ştiu este faptul că foarte multe femei apelează la operaţia de mastopexie. Deşi scăderea elasticităţii sânilor şi pierderea formei iniţiale nu reprezintă o boală care poate să pună în pericol starea de sănătate, acestea pot provoca reacţii negative la nivelul aspectului fizic, dar mai important de atât, poate provoca repulsie faţă de propriul corp. Datorită zilelor în care trăim, formele corpului sunt foarte importante atunci când vine vorba de alegerea partenerului, aşadar este foarte important ca aspect să nu fie neglijat.
Recomand cu încredere vizitele periodice la chirurgii esteticieni pentru verificarea sânilor, astfel încât să se poată lua măsuri în cazurile în care aspectul corporal începe să lase de dorit. Pentru femei este o traumă ca de la vârste tinere să capete un aspect urât, aşadar mastopexia este foarte utilă pentru cele care vor să îşi recapete frumuseţea şi să se simtă din nou în largul lor. Mihai Aşchilian, esteticianul clujean oferă servicii de chirurgie reconstructiva, chirurgie estetică a corpului, dar şi chirurgie estetică a feţei. Cel mai important este faptul că medicul Mihai Aşchilian oferă operaţii pro bono (gratuit) persoanelor cu probleme financiare care sunt obligaţi să poarte toată stigmatul unei traume fizice. Aceste operaţii de chirurgie estetică sunt foarte benefice. După ce pacientul capătă aspectul pe care şi-l dorea dintotdeauna, acestuia îi revine fericirea şi se poate bucura din nou de viaţă, fără a mai fi tulburat de cine ar putea să se uite urât sau să îl judece pentru aspect.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu