vineri, 3 iulie 2015

Viaţă Wanderful cu Wanda

Deşi sunt un adept al muzicii, trebuie să recunosc faptul că nu am prea fost atent la muzica românească, de aceea nu ştiam până de curând de DJ Wanda. Sunt foarte mulţi care au auzit de DJ Wanda, una dintre cele mai bune cântăreţe şi DJ din ţară. Pe lângă acestea, Wanda este o persoană foarte ocupată, fiindcă se ocupă cu lucruri pe care puţine vedete autohtone le face. Spre exemplu, ea transmite mesaje pentru a spori toleranţa oamenilor, dar totodată este şi o promotoare a stilului de viaţă sănătos. Mai multe detalii despre ea găsiţi chiar pe Wanderful, o pagină administrată de Wanda.

Ok, deci trebuie să vă spun din start că această femeie este una dintre cele mai tari femei ale României actuale. Am citit câteva articole de pe pagina sa şi am rămas uimit de stilul aparte şi mesajele amuzante, dar şi interesante, pe care le transmite. DJ Wanda este cunoscută drept prima femeie DJ din România, iar acest lucru pe bună dreptate. A lucrat foarte mult ca să ajungă unde este acum, iar lumea o apreciază pentru efortul şi lupta continuă pe care a purtat-o într-o ţară care promite multe, dar care nu îţi dă. Pe lângă activităţile ei din industria muzicală, Wanda se ocupă şi cu design grafic, consultanţă în sport, oferind programe special concepute de ea şi echipa Wanderful, organizare de evenimente şi multe alte servicii. Am găsit foarte multe articole în care Wanda promovează o viaţă liberă de stres şi de activităţile cotidiene, astfel încât lumea să se poată bucura de micile plăceri nevinovate ale vieţii.


Acum când vremea este numai bună pentru plimbări în aer liber, de lenevit prin parcuri şi păduri, este o ocazia perfectă să punem în aplicare stilul de viaţă abordat de Wanda. Cred că este una dintre cele mai înţelepte alegeri pe care le putem face vara aceasta. Dacă şi voi vreţi să aflaţi mai multe despre acest stil de viaţă, dar şi dacă vreţi să vă distraţi citind ultimele noutăţi şi articole privind-o pe DJ Wanda, vă invit şi chiar recomand să accesaţi pagina web de care vă aminteam anterior în postare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu