vineri, 27 februarie 2015

Storcătoare prin presare la rece?

Vara aceasta mi-am propus să fac mai multă mişcare, ba chiar să merg la sală, iar pentru a face un asemenea lucru trebuie neaparat să mă pregătesc din timp. Întrucât nu vreau să iau proteine sau creatină, şi nici nu vreau să fac eu ştiu ce porcărie şi să îmi injectez în braţe lichide care mai de care, cred că una dintre cele mai bune soluţii este să îmi fac corpul să capete un aspect natural, tonifiat şi frumos, cu ajutorul legumelor şi fructelor. Şi cum fructele sunt preferatele mele, trebuie neaparat să îmi cumpăr şi un storcător de fructe. Dar nu orice storcător, ci un storcător prin presare!


De ce storcatoare prin presare la rece? Pentru că sucurile cele mai bune se fac doar acasă. Voi nu ştiaţi asta? Într-o oarecare măsură, eu duc o campanie împotriva produselor de tip fast-food, iar aici intră şi băuturile răcoritoare. Ar fi de prisos să mai explic motivele pentru care nu prea apreciez băuturile reci foarte cunoscute. Însă, vreau să vă spun motivele pentru care pun pe primul plan sucurile răcoritoare făcute acasă cu un storcător. Trebuie neaparat să evidenţiez faptul că proprietăţile acestor fructe sunt păstrate în totalitate, întrucât fructele sunt stoarse prin presare la rece, iar astfel sucul nu capătă temperaturi ridicate, nici nu face contact cu aerul. Produsul finit este foarte proaspăt, răcoritor şi delicios. Ce altceva ţi-ai mai putea dori într-o zi toridă de vară? 

Mai multe magazine comercializează astfel de produse, deoarece în România se pare că din ce în ce mai mulţi clienţi apelează la stiluri de viaţă mult mai sănătoase pe timp de vară, spre deosebire de Occident, ceea ce mă bucură nespus de mult! Storcatoare prin presare la rece la preţuri accesibile poţi găsi mai peste tot pe internet, fiindcă nu sunt cine ştie ce invenţii, însă ceea ce iese de pe urma lor... de nepreţuit! De ce să nu îţi doreşti asemenea lucruri utile în casa ta? Mai ales când storcatoarele cele vechi nu prea mai funcţionează!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu