joi, 5 februarie 2015

Cum s-a ajuns pe blogul meu - 2014

Doream să fac o astfel de postare încă de anul trecut, însă nu am avut niciodată timpul necesar sau răbdarea pentru a căuta informaţiile necesare şi pentru a scrie ceva. Foarte mulţi cititori au reuşit să acceseze blogul prin intermediul paginii de Facebook. Spre mirarea mea, cel mai mare număr de vizitatori l-a avut primul concurs desfăşurat pe blog, care a fost sponsorizat de Kurtmann. De atunci şi până în prezent această postare mi-a adus un număr de 576 de vizite. Următoarele articole ca număr de vizite au fost de asemenea de la concursuri desfăşurate pe blog, numai la unul dintre ele vizitele vin dinspre alte site-uri, şi chiar nu am habar de unde!

În anul 2014 foarte mulţi navigatori pe internet au avut un mare interes faţă de tratamentul pentru hemoroizi, dar şi videochat-ul a stârnit câteva curiozităţi. Se pare că nu doar bărbaţii caută asemenea lucruri, ci şi femeile. Undeva printre cuvintele care mi-au adus vizite au fost şi nişte lucruri trăsnite. Am rămas mirat când am văzut că scria "videochat-ul cu bărbaţi". Nu ştiu dacă a fost o căutare în care s-au folosit cuvinte cheie pentru a găsi anumite informaţii din acest domeniu sau chiar a existat o persoană interesată de un spectacol găzduit de persoane de sex masculin. În orice caz, nicio altă căutare nu a întrecut-o pe cea care urmează să vi-o prezint.

Undeva în decursul anului trecut îmi adăugasem un blog în lista de lecturi. Acest blog aborda nişte subiecte mai ciudate, iar printre ele se număra şi un articol cu următorul nume: "Botezate la 16 ani în ţâţele goale"!!! Întrucât blogul acestui individ se afla în lista de lecturi, widget-ul îi afişa titlul postării pe pagina principală a blogului meu. Foarte mulţi "curioşi" care au căutat pe internet acele cuvinte cheie au ajuns şi pe la mine pe blog, nu doar la el. Această căutare a fost cea mai ciudată de până acum. Vouă care vi s-a părut cea mai ciudată căutare care v-a adus vizite pe blog?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu