joi, 5 februarie 2015

Ce este masajul erotic?

De ce toată lumea când aude de masaj erotic se gândeşte la pornografie? Nu am putut să înţeleg niciodată acest clişeu, care este evident greşit. Într-adevăr, nu am apelat niciodată la un astfel de serviciu şi nici nu ştiu dacă o să o fac, însă de când citesc pe internet blogurile mai multor prieteni de-ai mei, am putut să observ faptul că aceştia scriau frecvent despre masajul erotic, mai exact despre un anumit masaj club Romania. Nu m-am interesat prea mult în ceea ce priveşte clubul, însă pe alocuri am înţeles că se numeşte Artemis şi este un salon din Bucureşti. Continuând subiectul pe care l-am deschis, deşi pare o chestie tabu în România, să ştiţi că foarte mulţi indivizi au apelat la serviciile acestor saloane care oferă posibilitatea de a te relaxa. Unii au venit chiar şi cu partenerele lor!

Dar ce este masajul erotic? Masajul erotic este oferit de nişte domnişoare frumoase, voioase şi sociabile. Ca să înţelegeţi de ce se numeşte masaj erotic, acesta este oferit într-o atmosferă mai specială, de obicei în camere cu o ambianţă care să îmbie pe cel care apelează la acest serviciu, iar fetele care masează au o vestimentaţie atrăgătoare, sau chiar deloc, în unele cazuri. Acesta este un factor menit să relaxeze clientul. Cu toate acestea, singurul raport fizic susţinut este masajul. De aici toată lumea a început să creadă că masajul erotic este echivalentul cu o partidă de sex. Clişeul acesta ar trebui să dispară pentru totdeauna, întrucât cele care lucrează în aceste saloane nu sunt prostituate, ci angajate ale unei afaceri, la fel ca restul lumii. Nu este nimic ieşit din comun să lucrezi!

Aşadar, masajul este un serviciu menit să relaxeze. Preţurile acestuia sunt foarte bune, ţinând cont de faptul că ai practic unele dintre cele mai frumoase fete pe care le-ai putea cunoaşte, masându-te, provocându-ţi până şi cele mai adânci simţuri să revină la viaţă. Preconcepţiile nu vor ajuta niciodată, iar până când nu vom încerca să trăim măcar o singură dată o asemenea experienţă, nu avem dreptul să ne exprimăm opinia în acest domeniu. Foarte puţine saloane de masaj erotic se afirmă în ţară, întrucât românii nu oferă şansa de a se putea face cunoscute. Masajul este o formă străveche de relaxare, la care doar cei mai bogaţi oameni aveau acces. Astăzi însă este posibil ca orice individ să se relaxeze şi să aibă parte de puţină distracţie. Oare merită?

Un comentariu:

  1. Sunt complet de acord cu articolul tau, mai ales ca am avut cateva experiente reusite din acest punct de vedere. Intr-adevar, trebuie sa apleam la serviciile unui salon claitativ, care sa impresioneze in aceeasi masura prin personalul dedicat acestei meserii, care incearca de fiecare data sa se muleze pe preferintele clientului. Sinceritatea, discretia si capacitatea de a intui gradul de intimitate permis reprezinta armele pe care maseuzele le pot utiliza pentru un masaj erotic dominat de seductie si senzualitate.

    RăspundețiȘtergere