miercuri, 21 ianuarie 2015

Merită să faci videochat?

Măi fraţilor, de ce toată lumea consideră videochat-ul o meserie ruşinoasă? Deşi este un subiect tabu, vreau să luminez puţin minţile oamenilor spunând câteva chestioare. Într-adevăr, a face videochat poate că nu este  cea mai onorabilă meserie din lume, întrucât oamenii te vor eticheta imediat ca fiind o prostituată sau mai ştiu eu ce alte bazaconii. Cu toate acestea, oamenii nu se gândesc la faptul că este o meserie legală care poate să aducă nişte venituri mai mari decât şi-ar putea imagina. Eu am o filosofie după care îmi ghidez viaţa care sună cam aşa: "atâta timp cât banul este câştigat cinstit şi muncit, nu am de ce să reproşez ceva persoanei în cauză". Mi se pare corect să apreciez faptul că o persoană poate să fie bună la ceva ce mulţi alţii consideră ca fiind botezul în prostituţie. Oameni buni! Dacă lucrezi pentru un studio de videochat, cum ar fi black-studio.ro, acest lucru nu înseamnă că prestezi... servicii la domiciliu! La un moment dat, probabil că şi eu aş fi crezut că fetele care devin angajate la aceste studio-uri sunt nişte fete care se vând pe bani puţini unor bărbaţi. M-am înşelat amarnic! Condiţiile de muncă în acest domeniu pot varia de la un studio la altul, însă eu am văzut numai condiţii interesante. Dacă lucrezi într-un astfel de studio, ca gazdă ai posibilitatea de a-ţi alege spectatorii şi poţi de asemenea să alegi o temă de discuţie. Da, aţi citit bine! Şi eu am rămas puţin surprins, însă este pe cât se poate de real. Videochat-ul nu înseamnă pornografie. Videochat-ul poate fi o discuţie minunată cu persoana care găzduieşte camera de chat, pe diverse teme. Sincer, m-am săturat de acest clişeu neruşinat în care oamenii spun că videochat-ul este doar pentru persoanele cu lipsă de încredere în ei înşişi. Videochat-ul este o modalitate foarte bună de a cunoaşte persoane noi şi de a purta o discuţie decentă cu o persoană care are de asemenea aceleaşi nevoi ca şi noi, probabil mult mai inteligentă, care a decis că nu merită să îşi piardă viaţa prin birouri, ca un sclav al unui sistem oribil de muncă. Eu am încetat de mult să mai judec oamenii după alegerile pe care le fac, pentru că şi eu am judecat lumea cândva foarte mult pentru ceea ce făceau, dar mi-am dat seama că trebuie să îmi văd mai întâi bârna din ochi înainte de a vedea mizeria din ochii altuia. Aşadar, merită să faci videochat? Eu cred că da! Adică, banii vin foarte uşor, munca este una uşoară şi relaxantă, iar condiţiile de muncă sunt foarte bune.

3 comentarii:

  1. Studio videochat Bucuresti, sapphire or rather Mansion is a brand owned by 2Advanced, a company with extensive experience in adult videochat LEGAL.

    RăspundețiȘtergere
  2. E mare lucru sa-ti facii proprii bani si sa nu mai depinzi de nimeni. Sunt atatea lucruri pe care tinerii din azi le doresc si stau la mana parintilor. Ei trebuei sa-si foloseasca creierul din dotare si sa-si aleaga slujbe care sa-i recompenseze pe masura efortului depus. Adevarul e ca-n videochat daca nu muncesti constant si nu esti serioasa, nu faci mare branza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca faci video chat la studio, chiar merita. Ai parte si de training profesional, si de contract de munca legal.

    RăspundețiȘtergere