joi, 4 decembrie 2014

Locuri de muncă fără stres

Voi ştiaţi că există o şcoală de cariere? Da, este exact ceea ce pare. Există o şcoală care te ajută să îţi defineşti drumul în ceea ce priveşte viaţa profesională. Cursurile oferite de cei de la www.scoaladecariere.ro sunt menite sa te ajute să găseşti domeniul în care vrei să lucrezi. Oamenii caută cu disperare în zilele noastre să se aşeze la casele lor, însă, cu o dorinţă la fel de arzătoare, ei îşi doresc un loc de muncă pe care să îl considere perfect. Iată, prin intermediul acestei şcoli avem şansa de evolua de la un simplu job la o carieră de succes. Mie mi se pare minunat şi aş apela cu încredere la cursurile lor, întrucât par o modalitate bună de a trece la un alt nivel. De asemenea, pentru cei care BAC-ul a reprezentat o problemă majoră, comunitatea creată în jurul acestei şcoli propune soluţii foarte eficiente pentru căutarea locurilor de muncă. Cu toate cerinţele actualei pieţe de muncă foarte bine puse la punct, această şcoală este practic cea mai bună modalitate prin care poţi deveni angajat în cel mai scurt timp cu putinţă. 

Pentru că este foarte important ca orice elev să fie cunoscut înainte de a participa la cursuri, aceştia au parte de consiliere pentru a li se evidenţia care sunt domeniile în care se integrează cel mai bine. Cursurile sunt făcute conform nevoilor elevului... pentru că, până la urmă, elevul este cel care ştie ce vrea de la viaţă. Aşa-i?!

Unul dintre cele mai interesante servicii pe care le pune la dispoziţia elevului această şcoală este acela de „job hunting”. Iniţial nu înţelesesem despre ce ar putea fi vorba, însă, documentându-mă, am aflat că şcoala de cariere oferă posibilitatea elevului de a nu face nimic. Ei bine, cum adică să nu facă nimic elevul? Acest serviciu reprezintă, probabil, cea mai îndrăzneaţă idee pe care am putut să o aflu vreodată. Cei de la şcoală aplică pentru posturi de muncă în locul tău, astfel încât firmele pe care le vizezi te vor căuta, fără niciun efort. Aşadar, când viaţa pare atât de uşoară după terminarea liceului, de ce să nu continuăm şcoala şi să facem câteva cursuri care să ajute în ceea ce priveşte vieţile noastre profesionale? Întotdeauna m-am gândit la consiliere ca fiind o soluţie îndrumătoare perfectă în ceea ce priveşte alegerea locului de muncă potrivit pentru mine. Este timpul să învăţăm să fim mai eficienţi şi mai isteţi. Hai să facem şcoala de cariere împreună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu