luni, 13 octombrie 2014

Postarea de luni seara

Nervii sunt întinşi la maxim, iar stresul nu îmi dă pace de ceva vreme, motiv pentru care am devenit foarte agitat. Competiţia "Toamna Bloggerilor 2014" este aproape de final, iar eu aştept cu nerăbdare să aflu deznodământul, ştiind că m-am înscris şi eu şi aş putea să câştig câte ceva. Nu vreau să spun că sunt sută la sută sigur de câştig, dar ceva tot trebuie să îmi revină. Cred că m-am descurcat destul de bine la campaniile Bocris şi Oringo, întrucât am depus foarte multă muncă şi timp. Îmi doresc foarte mult să câştig telefonul Samsung Galaxy Trend Fresh şi tableta Asus Fonepad 7. Dacă le-aş câştiga? Doamne! Cred că aş fi cel mai fericit om de pe Pământ! Cu toate acestea, parcă îmi pare rău că nu am apucat să mă înscriu la mai multe campanii, dar timpul nu s-a scurs în totalitate, de aceea am decis să fac tot posibilul să mă mai înscriu la câteva campanii. De data aceasta mă voi baza pe noroc şi cerinţele care m-ar putea ajuta să fac ceva uşor într-un timp relativ scurt. În orice caz, mă simt ca o maşină de tipărit!


Într-o altă ordine de idei, luna aceasta voi primi primele mele haine cumpărate de pe Dresslily. Nu ştiu câţi dintre voi vă mai aduceţi aminte, dar într-un trecut nu tocmai îndepărtat am publicat un articol (recenzie) cu nişte produse de-ale lor. Ei bine, acolo am fost sponsorizat ca să fac acest lucru. De această dată însă am plătit 86$ ca să îmi cumpăr un palton de iarnă, două ceasuri şi o pereche de ghete de iarnă, tip adidas. În maxim 3 săptămâni ar trebui ca poştăriţa să mă cheme la poartă ca să îmi dea coletul, iar eu abia dacă mai am răbdare! Simt cum îmi explodează venele în mâini de fiecare dată când mă gândesc că o să îmi îmbogăţesc garderoba cu mai multe haine de import.

În ultima parte a postării vreau să mai spun câteva lucruri despre mine. Am început să resimt efectul şcolii asupra organismului, programul mi-a intrat din nou în sânge, fiind nevoit să mă trezesc din nou la ora 8 dimineaţa, iar caietele mă bântuie şi în somn. Cu toate acestea, lenea mă cam ţine aproape de casă şi îmi spune că este mai bine în faţa computerului sau în patul meu cald, stând la TV. Totuşi, mă bucur de faptul că vremea încă ţine cu mine (în mod special) şi are grijă să nu mor de frig până când o să îmi ajungă paltonul din Asia. Cu blogul stau destul de bine, cu toate că mi-ar fi plăcut să am mai mult timp de scris, mai multe idei pentru postări şi ceva nou. Vă doresc o săptămână frumoasă tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu