duminică, 5 octombrie 2014

Cunoaşte-ţi tableta!


M-am întâlnit foarte des cu oameni care cumpărau lucruri fără ca aceştia să îşi dea seama care este utilitatea lor. În cazul de faţă vreau să mă leg de electronice. Mi se pare foarte penibil cât de multe persoane îşi pot cumpăra telefoane şi tablete fără a le cunoaşte specificaţiile. Pentru mine este foarte important să înţeleg mai întâi la ce nivele poate să ajungă performanta, apoi să mă gândesc la beneficiile cumpărării unei tablete. Făcând o mică paranteză, tableta este unul dintre cele mai apreciate gadget-uri ale lumii moderne. Prin intermediul acestui gadget poţi comunica la viteze 3G, chiar 4G, pe reţelele de socializare. Este foarte important să ai o conexiune bună la internet atunci când îţi cumperi o tabletă, deoarece acest gadget este făcut special pentru a te conecta la internet. Din nou vreau să subliniez că telefonul este telefon şi ar trebui utilizat ca atare, iar tableta este tabletă şi poate îndeplini mai multe funcţii. Nu am fost niciodată genul de om care să suprasolicite un telefon mobil, întrucât acestea nu sunt concepute pentru a naviga pe internet. Eu consider că tableta este mult mai "pregătită" pentru o astfel de activitate. Îmi aduc aminte şi acum ziua în care am câştigat tableta cu ecran 7", deoarece în următoarele câteva ore eram plecat la pădure cu familia şi, pentru că voiam să testez tableta, am luat-o cu mine. Mi-am făcut câteva selfie-uri cu camera acestui gadget, urmând să le trimit celor mai buni prieteni de-ai mei. M-a impresionat să aflu cu câtă rapiditate au fost încărcate pozele pe internet pe reţeaua 3G.


Nu vreau să fiu primul care spune că nu există o diferenţă între reţelele 3G/4G şi accesul Wi-Fi. Aş fi ipocrit să cred că internetul Wi-Fi de pe o tabletă este mai bun decât cel de la reţelele menţionate anterior. Există o viteză mult mai bună de încărcare a fişierelor, iar accesibilitatea pe internet este mult mai rapidă. Nu sunt mare fan al reţelelor de socializare, dar sunt un foarte mare devorator de informaţii, iar reţeaua 3G, pentru că până acum doar pe ea am reuşit să o folosesc, mă ajută să îmi procur zilnic doza de noutăţi din întreaga lume, la viteze impresionante. Pentru o tabletă este foarte important să ai internet chiar şi în mijlocul unui deşert. Fără internet, acest gadget, pe care foarte mulţi îl îndrăgesc, nu ar fi nimic mai mult decât o bucată de metal. Mi se pare logic să poţi să te conectezi la actualitate cu cele mai noi ştiri din lume, să poţi să îţi descarci aplicaţiile preferate şi să distribui ultimele tale actualizări din mediul virtual.

Acum aş dori să vă spun câteva cuvinte despre beneficiile deţinerii unei tablete achiziţionate de pe Oringo. Înainte de a continua, Oringo este unul dintre magazinele cele mai apreciate din domeniul electronic, întrucât propune o gamă vastă de electronice. Eu am reuşit să găsesc foarte multe produse de calitate prin intermediul acestui magazin, de aceea vă invit şi pe voi să aruncaţi o privire asupra site-ului (deschide link-urile de pe cuvintele scrise cu caractere aldine). Revenind la ideea principală, beneficiile deţinerii unei tablete achiziţionate de pe Oringo sunt foarte multe. Începând cu beneficiile magazinului, trebuie menţionat faptul că produsele de minim 250 lei profită de transport gratuit în toată ţara. Beneficiezi de garanţie princiară, ceea ce înseamnă că în cazul în care există un defect acoperit de garanţie, cei da la Oringo vin la tine acasă şi ridică produsul, îl repară, apoi vin şi ţi-l aduc în stare perfectă. Un alt aspect ce merită menţionat este programul de returnare a produselor. Dacă în decursul a 14 zile te răzgândeşi asupra produselor achiziţionate, Oringo îţi dă posibilitatea să returnezi produsele şi să îţi primeşti banii înapoi. În privinţa achiziţionării, poţi să cumperi un produs şi în rate, acestea fiind prietenoase şi uşor de calculat. De exemplu, am calculat ratele pentru o tableta Samsung care costă 1257 lei, iar rata pe 4 luni este de 314 lei. Aşa-i că sună super?


Rămânând în acelaşi cerc, de ce Oringo şi nu alt magazin? Foarte puţine magazine din domeniu au cu adevărat credibilitate în ceea ce priveşte numărul de produse de calitate. Eu am răsfoit puţin meniurile cu produsele lor şi chiar mi-a plăcut ce am văzut. Unul dintre beneficiile cele mai mari în deţinerea unui produs achiziţionat pe Oringo este acela că toate gadget-urile sunt de ultimă generaţie, fiind expuse doar cele mai noi produse. Într-o lume în care tehnologia primează, cred că este musai să avem posibilitatea de a intra în contact cu alte persoane în mediul virtual. Desigur, nu trebuie neaparat să ne legăm de internet. Un mare beneficiu al tabletelor este acela că îţi pot satisface nevoia de divertisment. Eu aş cumpăra o tabletă pentru a mă juca, pentru că sunt un pasionat de jocuri şi am o dorinţă nestăpânită de a cunoaşte mereu cele mai noi aplicaţii. Ce mai este de spus? Beneficiile nu au un număr definit, întrucât tabletele sunt foarte utile în viaţa omului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu