joi, 18 septembrie 2014

Lenjeriile se cunosc după calitate

Care este motivul pentru care turiştii români sunt cleptomani? Eu cred că vina este a hotelierilor. De ce dau vina tocmai pe hotelieri? Păi este foarte simplu! Hotelierii caută întotdeauna să le facă pe plac clienţilor, însă se gândesc mult prea departe atunci când doresc să ofere serviciile cele mai bune. Dacă ar fi să facem un top al obiectelor care sunt cel mai des furate de către turiştii români dintr-un hotel, cred că pe primul loc s-ar clasa prosoapele, pe locul doi urmând să se claseze minunatele lenjerii hoteluri. Adică, serios, cine nu ar fura o lenjerie de calitate superioară? Turiştii români o ştiu cel mai bine! Mă rog, nu vreau să generalizez şi să fac din asta o problemă la nivel naţional, însă există cleptomani chiar şi printre cei mai buni dintre noi. Deci de vină ar fi lenjeriile de lux!

Nu ştiu dacă în cazul acestor oameni se activează vreun stimul care îi împinge spre un astfel de act... sau dacă este vorba pur şi simplu de o necesitate, însă nu voi înţelege niciodată hoţii din hoteluri. În orice caz, vreau să vă dau câteva informaţii despre unul dintre cei mai mari producători de lenjerii de pat pentru hoteluri din ţară. Brodank este un furnizor foarte bun de lenjerii de pat, având la activ foarte multe comenzi îndeplinite, cu unii dintre cei mai mari întreprinzători din lumea afacerilor. Aceştia deţin un site foarte uşor de accesat, care vă permite de asemenea să navigaţi printre produsele deja afişate în multe hoteluri din ţară. Am rămas surprins să văd totuşi numele câtorva afaceri de renume din ţară în portofoliul acestor producători şi furnizori de lenjerii de pat. Materialul din care sunt concepute lenjeriile de pat este 100% bumbac şi este foarte confortabil.

Foarte mulţi hotelieri au apelat la serviciile Brodank, întrucât reprezintă un titan în domeniu şi au o rată de fidelitate, încredere şi punctualitate foarte apreciat de clienţi. Mie îmi place foarte mult faptul că au cu mult peste 20 de ani experienţă în arta conceperii produselor textile pentru hoteluri. Un alt aspect care merită apreciat este acela că Brodank acceptă orice dimensiune şi formă pentru produsele dorite, urmând ca aceştia să le facă pe placul clientului. Cât de super poate suna asta?! În orice caz, dacă sunteţi hotelier şi căutaţi preţuri cât mai avantajoase, vă recomand să accesaţi site-ul lor şi să căutaţi informaţiile necesare. Cu siguranţă nu veţi fi dezamăgiţi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu