marți, 16 septembrie 2014

Kurtmann m-a pregătit de şcoală!

După o lungă aşteptare, iată că în cele din urmă a trebuit să mă pregătesc din nou pentru un nou an şcolar. Aşteptările au fost mari, dar nevoile şi mai mari, de aceea am avut nevoie de ajutorul unor experţi în domeniul vestimentar. Astfel, eu am apelat cu încredere la hainele magazinului Kurtmann. Acest magazin nu m-a dezamăgit niciodată, fie că a fost vorba de preţuri sau calitatea hainelor. Mi-am achiziţionat cu mult timp în urmă mai multe articole vestimentare pe care le port cu drag şi acum. Dar vreau să trec mai rapid la subiect şi să vă spun despre ce o să vă povestesc în această postare. Aşa cum poate vă sugerează şi titlul, Kurtmann m-a echipat pentru noul an şcolar, fapt pentru care doresc să le mulţumesc foarte mult.

Vreau să vă prezint modul în care m-am prezentat la liceu în prima zi. Am dorit să abordez un stil cât mai casual, întrucât nu am considerat că este un eveniment foarte important încât să mă prezint la sacou. Desigur, nu am putut nici să mă îmbrac la tricou, motiv pentru care vă voi prezenta separat cele două haine pe care le-am primit în urma sponsorizării cu un voucher de 100 lei. Iniţial mi-aş fi dorit să am câţiva bănuţi strânşi ca să pot să îmi cumpăr mai multe haine, la fel cum am făcut data trecută, însă luna aceasta am avut câteva probleme pe partea financiară, ţinând cont de faptul că am avut nevoie de mai multe lucruri, însă cele mai importante au rămas tot hainele. Promit însă că data viitoare îmi voi lua mai multe haine, ca să pot să vă prezint aşa cum trebuie un outfit adevărat!


Începerea noului an şcolar a fost o adevărată provocare pentru mine. Ştiţi cum este, prima impresie contează foarte mult, de aceea mi-am dorit să vin îmbrăcat cât mai frumos şi aranjat cât mai elegant. Sunt la acea vârstă la care am început să am alte priorităţi, să nu mai fiu chiar un copil, de aceea mi s-a părut de bun augur să fiu pregătit şi pentru un astfel de aspect moment. Este foarte important să fiu pregătit, având în vedere faptul că mai am un an şi voi începe viaţa de adult, chiar dacă voi fi încă la liceu, dar acest lucru înseamnă că voi întâmpina mai multe responsabilităţi şi voi avea mai multe de făcut. Mi-ar plăcea totuşi să rămân blocat în timp şi să mă bucur pentru mai mult timp de această perioadă din viaţa mea.

Pentru că nu vreau să lungesc prea mult vorba, vreau să vă prezint perechea de blugi cu care m-am prezentat în prima zi de şcoală. Este o pereche de blugi care pe mine m-a cucerit încă de la primul contact vizual. Fiecare om are un stil aparte de a percepe detaliile, iar pentru mine această pereche de blugi gri a avut acel ceva special în momentul în care am finalizat comanda. Sunt adeptul hainelor simple, cu croi drept şi material de calitate. Pe site această pereche despre care vă vorbesc poate fi găsită sub denumirea de Pantaloni Alcott Lisle Grey. Spre surprinderea şi fericirea mea, aceasta a fost ultima pereche de pantaloni care mi-ar fi venit, având toate mărimile disponibile, chiar şi la această dată.


Materialul din care sunt concepuţi pantalonii este foarte confortabil şi rezistent. În proporţii de 70% se regăseşte bumbacul, materialul meu preferat, restul fiind 28% poliester şi 2% elastan. Nu am avut probleme în ceea ce priveşte întreţinerea, întrucât nu sunt prea pretenţioşi. Ador nuanţa acestui gri, fiind prima mea pereche de acest tip. Aşteptările mele faţă de această minunată pereche de pantaloni s-au îndeplinit în momentul în care le-am pus pe mine. Mărimea se potrivea de minune, materialul foarte confortabil şi un aspect de invidiat. Nu m-a iritat deloc, materialul lăsând pielea să respire. De asemenea trebuie să menţionez că nu am avut probleme nici cu transpiraţia. Mai rar aşa pantaloni! Per total sunt mulţumit de această pereche de pantaloni. În condiţiile în care eu consider că arată foarte bine pe mine, îi văd drept o pereche bună pentru mai multe tipuri de evenimente. Cel mai mult îmi place să o asortez cu un tricou alb sau o cămaşă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu