joi, 31 iulie 2014

Tidestore - în mare vogă!

Nu ştiu de ce, dar văd că lumea începe să uite de hainele americane, înaintând cu paşi micuţi, dar siguri, spre o nouă piaţă de vestimentaţie, şi anume hainele fraţilor noştri asiatici. Dacă acum câţiva ani hainele cât mai largi erau la Tidestore modă, astăzi totul s-a schimbat. Generaţiile de tineri îmbunătăţesc mereu şi mereu aspectul fizic, într-un mod mai mult sau mai puţin plăcut. Un aspect care se poate observa cu uşurinţă printre rândurile cetăţenilor români, şi cred că nu numai la noi, este acela că am început să purtăm haine din ce în ce mai mulate pe corp, asta... chiar dacă suntem dolofani. Nu vreau şi nici nu îmi doresc să critic moda, întrucât nu mă simt încă în măsură pentru a face un asemenea gest. Că îmi dau cu părerea... ei bine, asta este altă treabă!

Eu în ultima perioadă am început de asemenea să mă axez foarte mult pe Tidestore hainele din Asia, întrucât mi se par cele mai interesante, elegante şi frumoase în momentul de faţă. Deşi persoanele de sex feminin sunt de părere că bărbaţilor nu le este greu să îşi aleagă hainele, ei bine... eu vin cu un contraargument. Se prea poate să întâlnim oameni care să fie perfecţionişti sau poate doar puţin mai atenţi la detalii care să nu fie chiar aşa grăbiţi şi să petreacă ore bune în oraş înainte de a-şi cumpăra ceva. Femeile astea!. Mie unul îmi place foarte mult să merg şi să probez foarte multe haine înainte de a mă hotărî în privinţa lor. Nu mă grăbesc niciodată, pentru că una peste alta timpul nu fuge nicăieri, iar banii trebuie investiţi în lucruri de Tidestore calitate.

Pentru fete am găsit acest site, Tidestore, magazin de haine care promite calitate şi preţuri super avantajoase pentru orice buzunar. Pe mine mă cam roade sufletul să aflu că magazinele din Asia în marea lor majoritate sunt vânzătoare de haine pentru fete. Ce necinstit! Ce păcat! Sunt foarte atras de modă, dar şi mai atras de magazinele care au haine cu Tidestore free-shipping. Astăzi găseşti mai greu site-uri care să îţi asigure transportul coletului pe gratis, un serviciu pe care l-am considerat întotdeauna important pentru marketing. În cele din urmă ne rămâne să stabilim cărei tabere vestimentare ne alăturăm. Analizând preţurile şi calitatea produselor, s-ar putea ca foarte mulţi cumpărători să decidă că moda de calitate se face în Asia, în niciun caz în America. Eu m-am alăturat Asiei, voi ce piaţă vestimentară alegeţi?

4 comentarii:

  1. Şi eu am descoperit o mică pasiune pentru moda din Asia. Iar site-ul pe care l-ai recomandat, este foarte drăguţ.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hanoracul e superb, ma vad purtandu-l toata toamna. Chiar cautam ceva asemanator.. me like it :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi mie îmi plac aceste hanorace colorate. >.< Ce păcat că nu este şi magazin pentru băieţi!

      Ștergere