marți, 1 aprilie 2014

Ultimul răcnet

Este un lucru incontestabil; se ştie că încă de la naştere femeile sunt nişte dive în materie de fashion, însă întrebarea mea este următoarea: de ce nu am putea fi şi noi nişte critici buni în acelaşi domeniu, domnilor? Desigur, nu este neaparat să credem că nu există bărbaţi care au ales să fie critici de modă sau poate bărbaţi puţin mai mofturoşi în materie de haine. Asta ar fi un clişeu! Dacă mă credeţi, am avut ocazia să observ nu unul, nu doi, ci trei bărbaţi în magazinul din care îmi cumpăr cel mai des hainele, probând haine peste haine în încercarea de a găsi o pereche potrivită de blugi, cămăşi sau poate chiar o pălărie.

Astfel mi-am dat seama că şi noi bărbaţii păstrăm în noi acea genă feministă care ne permite să ne formăm un punct de vedere solid în alegerea hainelor potrivite. Dar este primăvară! Acum este mai greu ca niciodată să ne alegem o ţinută cât de cât decentă. Voi ce credeţi? Eu unul am decis să mă axez foarte mult pe o vestimentaţie formată integral din haine subţiri concepute din materiale cât mai naturale. Dat fiind faptul că sunt puţin cam mofturos faţă de hainele sintetice (nu toate) şi cele care au elasticitatea ridicată, nu îmi permit să dau greşi atunci când îmi cumpăr ceva, mai ales din cauza problemei banilor... că doar ştiţi şi voi cum este.

Dacă şi vouă vă plac jerseurile la fel de mult ca şi mie, atunci ar trebui să fiţi îndrăgostiţi de următorul exemplar. Pentru că sunt un adept al tricourilor, am mai spus-o şi înainte, nu prea vreau să îmi asum riscul de a ieşi afară încă în tricou, de aceea îmi trebuie o bluză subţire, de preferabil cu nasturi, care să o pot da cu uşurinţă jos, oricând simt că mă încălzesc prea tare. Primăvara aceasta consider că tonul este dat de culorile gri şi negru. Desigur, eu sunt mai rebel şi încerc să mă îndepărtez de tiparele maselor, de aceea îmi fac propria modă. Sunt liber să aleg ceea ce îmi doresc, să arăt cum vreau şi să mă simt bine în ceea ce port.


Trebuie să recunosc, fără ajutorul surorii mele nu aş putea să îmi aleg astăzi singur hainele... care sunt, desigur, de calitate. Dacă tu, dragă cititorule, ai avea ocazia să trăieşti alături de mine timp de o zi, ai observa că în viaţa mea două persoane şi-au lăsat amprenta în mod special: mama şi sora mea. Revenind la jerseu, cred că acesta ar merge perfect în "compania" unui tricou alb simplu sau cu imprimeu. Accesoriile cele mai potrivite pentru această combinaţie jerseu-tricou ar fi un colier, poate chiar o pereche de ochelari de soare, iar în cele din urmă, o pălărie.

Eu vreau să fac totul în felul meu, tocmai de aceea încerc să îmi caut şi haine pe măsură. Nu pot lua niciodată pauză de la a fi perfecţionist. Nimeni nu mă poate controla, nimeni nu poate să controleze această furtună a modei când vine vorba de cumpărături. Dacă am o calitate pentru care sunt mândru, chiar dacă este păcat, este faptul că am o privire formată pentru detalii. În ultimii ani am reuşit să îmi finisez această viziune asupra articolelor vestimentare, reuşind astfel să fiu îmbrăcat la fel de bine şi frumos/elegant ca o vedetă sau un tânăr care se trage dintr-o familie cu un buget ridicat.


Această pereche de pantaloni mi se pare cea mai potrivită pentru o primăvară reuşită. Culoarea se potriveşte cu aproape orice altă culoare, iar modelul simplu poate fi asortat foarte uşor cu o cămaşă cu aspect floral sau în carouri. Întotdeauna mi-au plăcut hainele fără imprimeuri şi simple, dar trebuie să recunosc, am avut de asemenea o slăbiciune pentru hainele retro. Deci, cine poate să îmi facă primăvara mai frumoasă dacă nu propriile alegeri în materie de fashion?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu