vineri, 18 aprilie 2014

Propriul fashion trend - partea a 3-a

În acest ultim articol scris pentru a vă prezenta viziunea mea în materie de modă, respectiv cum ar fi dacă aş avea posibilitatea de a lansa propriul fashion trend, mi-am propus să subliniez câteva caracteristici importante ale unor branduri. 

Păstrându-mi imaginaţia bogată şi viziunea faţă de vestimentaţie, doresc să pun în discuţie un articol de îmbrăcăminte foarte controversat în ţinuta unui bărbat. Dacă încă nu ştiţi la ce mă refer, ei bine, cred că sunt nevoit să vă dau mură în gură. Cămaşa, căci despre ea este vorba, este, după mine, cel mai important articol de vestimentaţie din ţinuta unui bărbat, aşa cum rochiile sunt pentru domnişoare.


Preţul este în proporţie de 30% unul din factorii care mă ajută să aleg o cămaşă, 20% fiind reprezentat de aspect, restul de 50% aparţinând calităţii. Cămaşa prezentată mai sus este una pe cât se poate de simplă, dar elegantă în acelaşi timp. Din punctul meu de vedere, cămăşile nu trebuie să fie încărcate cu imprimeuri, buzunare sau ţesături colorate. Concepută din bumbac în proporţie de 100%, materialul este de calitate superioară, fiind la un preţ super accesibil (99,00 RON la reducere de la 250,00 RON). Aspectul cămăşii este foarte elegant, simplitatea fiind cea mai importantă virtute. Nu trebuie să fii plin de accesorii, gen ceasuri, ochelari sau cravate pentru a inspira o imagine de om important.


Pe de altă parte, dacă dorim un look casual, ieşit din comun şi totuşi care să reflecte spiritul tânăr al fiecăruia, tricoul este cel mai bun prieten al bărbaţilor. Dacă la cămăşi nu ar trebui să găsim imprimeuri, tricourile cam necesită acest "gadget"... într-o oarecare măsură. Mă tem că foarte mulţi dintre bărbaţi greşesc în vederea alegerii unui tricou de calitate, cu un aspect pe măsură. Consider că imprimeurile trebuie să respecte o anumită simetrie. 

De foarte multe ori am avut ocazia să văd bărbaţi purtând tricouri super mulate pe trunchi, cu imprimeuri imense care nu puneau în evidenţă deloc chipul purtătorului... arătau de parcă erau îmbrăcaţi în costume de baie... pentru că până la urmă, personalitatea ne este reflectată după modul în care ne îmbrăcăm (chiar dacă nu în proporţii de 100%). Tricoul de mai sus este singurul care a reuşit să îmi atragă atenţia în mod deosebit. Vă spun cu toată sinceritatea, este cel mai greu să îmi aleg tricourile, dimensiunile acestora fiind de obicei mult prea mari. Din fericire, acest tricou are ca mărime de început mărimea M, fiind conceput de asemenea din bumbac, iar preţul ajungând la 69,00 RON. Ce aş putea să doresc mai mult?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu