miercuri, 1 ianuarie 2014

Trece anu' şi vine... Kim Jong-un

Oficial, o ştire care mi-a atras atenţia în mod special încă de când am intrat la computer este aceea în care Kim Jong-un făcea public cu numai câteva ore în urmă "planurile sale de viitor". Deşi nu vreau să aduc politica în tema blogului, este necesar să aduc aminte câtă idioţenie poate exista în această lume. În urmă cu doar 6 ore, dictatorul Coreei de Nord a făcut o afirmaţie care a atras atenţia statelor lumii.
Dacă un război porneşte pe acest pământ, va aduce un dezastru nuclear fără precedent, iar Statele Unite nu vor fi în siguranţă. Ne confruntăm cu o situaţie periculoasă, pentru că orice incident minor poate provoca războiul total.


Sincer vă spun că, într-adevăr, acest eveniment a marcat începutul noului an într-un mod negativ, dar totodată o parte din mine simte că în curând Coreea de Nord o să fie, în sfârşit, un popor liber, un stat cu drepturi depline în care nu se vor mai încălca drepturile oamenilor. Până la urma urmei, atât doresc pentru acest an, pentru că tot am trecut cu bine un an ce părea că nu se va mai termina, sper că încă există o fărâmă de umanitate în acest om diabolic şi că nu o să fie nevoie de un război... de încă un război!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu