joi, 16 ianuarie 2014

O dimineaţă glorioasă

Bună dimineaţa tuturor!

Cred că este prima dată când scriu o asemenea postare, însă este o trăire care merită povestită. Tocmai ce m-am trezit şi am început să mă mişc prin casă, fiind singur de această dată, un reminder al telefonului îmi amintea faptul că trebuia să...

1. "Duc gunoiul la poartă."
2. "Spăl vasele din chiuvetă."
3. "Hrănesc maleficele găini."

Ok, nimic neobişnuit până acum. Ieşind afară din casă, ce să văd? Cei doi câini pitici ce-mi servesc drept animale de companie, pisica fiind ascunsă cine ştie pe unde, m-au întâmpinat în stilul lor. Au început să sară peste mine şi să mă murdărească de pământ. Repet, nimic neobişnuit!

1. "Duc gunoiul la poartă."
2. "Spăl vasele din chiuvetă."
3. "Hrănesc maleficele găini."


Având în vedere faptul că sunt patru găini şi un singur cocoş, acesta nu prea suportă să fie deranjat din "şedinţa" lui permanentă alături de "consilierele" sale. Nici bine nu am intrat în ţarcul găinilor când deodată a început să se apropie furios de mine. M-am făcut spre el cu piciorul... şi ce să vezi? S-a dat puţin în spate, iar apoi a sărit pe el. M-a prins destul de tare cu ghearele! Noroc că purtam o pereche groasă de blugi... în caz contrar... ajungeam la mama la servici (la spital). Calculând puţin situaţia, mi-am dat seama că nu puteam să mă mai apropii de trocul în care le vărsam mâncarea, doar din cauza cocoşului. M-am retras puţin şi m-am dus să caut un scut. Am găsit un soi de prelată veche şi împreună cu ea mi-am continuat misiunea... ducând-o de data aceasta la bun sfârşit. Da... numai unui average Joe i se poate întâmpla aşa ceva dimineaţa.

Vă urez o zi cât mai frumoasă şi liniştită!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu