vineri, 17 ianuarie 2014

Distracţie ca pe "vremea mea"

Ieri după amiază am primit o invitaţie din partea colegilor de liceu prin care mi se aducea aminte că ar trebui să mai ieşim şi noi în oraş la un film. Nu mă judecaţi, însă eu de multe ori prefer să mă uit acasă la un film decât să merg la cinematograf să îl văd... poate doar dacă toate ar fi în 3D m-aş obosi să ies din casă, însă pentru restul, nu aş da banii nici dacă aş primi reducere la bilet.
Oricum de felul meu sunt mai selectiv în ceea ce priveşte cinematografia. Îmi place să mă uit la documentare istorice. Am descoperit recent că istoria religioasă este minunată, iar pasiunea mea pentru aceasta a luat amploare foarte rapid, astfel încât niciun documentar nu îmi prea mai scapă.
Dar cum spuneam, am primit o invitaţie la un film nou apărut. Am tot stat şi m-am gândit, şi deşi titlul nu m-a atras în mod special, am zis că merită o încercare de dragul prietenilor mei. O ieşire în grup este oricând bine venită! Trilogia "Stăpânul Inelelor" mi-a plăcut foarte mult atunci când a apărut. Toţi membrii familiei ne-am strâns într-o singură seară să vedem toate cele 3 filme, şi până astăzi a rămas încă preferatul nostru! Am făcut un obicei ca în a doua zi după revelion să ne strângem la mine acasă şi să ne facem un maraton de filme, iar acestea 3 sunt vedetele serii! În final, de ce să pierd o ocazie minunată de a ieşi la un film împreună cu prietenii mei? Hai la distracţie Joe!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu