vineri, 29 noiembrie 2013

Ultima toamnă de... burlăcie?!

Descarca aplicatia Miniprix (pentru Android sau iOS) pentru a fi la curent cu super ofertele Miniprix!

De câteva zile tot stau şi mă gândesc... fără rost desigur! Pierd vremea prin magazine şi am timp să mai aprofundez unele lucruri, că doar aşa fac oamenii când au timp de pierdut şi nimic interesant de făcut, dar probabil vă întrebaţi de ce?


Prietena mea, fashionistă convinsă, zău că îmi scoate peri albi de vreo două săptămâni! Păi se poate să fie toamna fără haine noi şi început de iarnă fără o şedinţă de cumpărături? Şi fără genţi şi pantofi de sezon care să mai ceară încă un şifonier în casă pentru "stocare" deoarece toate celelalte nu mai fac faţă! Dar bine că suntem noi barbaţii lângă ele să le mai ajutăm că zău, nu ştiu ce s-ar face mândrele fără ajutorul nostru când vine vorba de alegerile vestimentare pe care le fac! Nu le inteleg pe doamnele care nu au grijă de aspectul lor fizic cât şi de ţinutele pe care le abordează. Unele din nefericire se cred încă tinere, sau invers, dar intrăm aici pe alt tărâm pe care nu vreau să îl dezvolt prea mult pentru că ţine de percepţia fiecăruia şi de preferinţe.


Dar cum ziceam, femeile nu doar că sunt frumoase, însa sunt şi pretenţioase, complicate... Nu este chip să îşi găsească din prima o ţinută completă care să le placă, aşa că vrem nu vrem, trebuie să le facem pe plac şi să pornim cu ele în cautarea hainelor perfecte! Numai un bărbat care stă după soţia sa ore întregi în timp ce aceasta îşi caută pantofii perfecţi ştie prin ce momente trăiesc de fiecare dată când ies cu ea la shopping!
Nu că nu îmi face plăcere, dar pe bune acum, să petreci 4 ore căutand doar o pereche de pantofi... e normal?
De ce nu se uită pe internet? Eu de exemplu am găsit la un click distanţă tot ce mi-am dorit şi cam toate produsele de care am nevoie pentru a realiza ţinutele de care am nevoie atât la şcoală, cât şi în timpul liber, şi le pot combina cum vreau eu. Şi vă spun sincer că mai mult de jumătate de oră nu mi-a luat pentru a alege exact ceea ce îmi trebuie!

Eu pun foarte mult accentul pe ţinutele simple şi elegante, iar cămăşile sunt preferatele mele. Cred că acestea sunt articole vestimentare de bază în garderoba unui bărbat şi nu ar trebui niciodată să îi lipsească una.


Eu am câte una cu fiecare culoare posibilă, pentru că ştiţi cum este: niciodată nu ai prea multe şi nici nu strică să fie cât mai versatile! Problema cea mai mare însă stă la capitolul pantofilor. Dacă la pantaloni e ok, pentru că jeansii clasici şi pantalonii sunt baza, la pantofi de ceva timp lucrurile parcă s-au mai schimbat.
Mă refer aici la tendinţele actuale şi la schimbările din lumea modei. Nu sunt genul care poartă non-stop doar pantofi eleganţi, însă am şi eu momentele mele! Cu tristeţe însă remarc faptul că nu se mai realizeaza încălţări de calitate şi nici modele clasice care să fie purtate cu uşurinţă la diferite evenimente. Acum apar tot felul de chestii lucioase, aşa că din când în când mai dau o fugă pe internet şi caut prin "arhivele vechi" modele care sunt pe placul meu pentru momentele când teneşii nu pot acompania un sacou frumos la o şedintă.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu