sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Începutul unui nou sezon... în vestimentaţie!

Mai ţineţi minte zilele pe când ascultam poveştile spuse de bătrânii noştri? Ne spuneau că o atunci când o să creştem o să devenim ceea ce ne dorim. Ascultam cu speranţă şi cu ochii umezi în timp ce minţile noastre zburdau spre alte meleaguri ale imaginaţiei. Unii îşi imaginau că vor deveni astronauţi, preşedinţi, soldaţi, fotomodele ş.a.m.d. Iată că odată cu înaintarea în vârstă începem să visăm alte lucruri, să ne îndepărtăm de acele poveşti juvenile, însă un lucru rămâne asemănător: dorim cu ardoare să strălucim în orice.
Luna decembrie îşi face resimţită prezenţa, chiar dacă luna noiembrie mai durează câteva zile. Ştiţi cum este, vin sărbătorile, se apropie Crăciunul şi zăpada, iar noi căutăm să arătăm superb şi în această perioadă. Din perspectiva mea, credeţi-mă că este destul de complicat şi pentru noi băieţii să ne îmbrăcăm pentru iarnă. Eu unul vă spun că am găsit câteva articole vestimentare pe Kurtmann.ro care mi-au atras atenţia în mod deosebit. Partea superioară, trunchiul mi se pare cea mai importantă într-o garderobă. Gândindu-mă la o seară frumoasă alături de familie şi prieteni lângă un şemineu într-o căbănuţă la munte, această bluză pull and bear ladune white mi se pare cea mai convenabilă. Nu sunt un designer sau un critic vestimentar, însă albul îmi inspiră o atitudine relaxată, degajată şi optimistă.


Deasupra acestei bluze aş purta o vestă sau o cămaşă simplă de culoare albastră sau în carouri, cu mânecile suflecate pentru un aer cât mai casual.
O a doua componentă importantă în garderoba unui bărbat care trebuie aleasă cu grijă este perechea de pantaloni. Îmi place să cred că alegerea unei perechi de pantaloni este o joacă de copii, însă aceasta este cea mai complicată, asta cel puţin pentru mine. Nu sunt o persoană corpolentă, ba din contră, tocmai de aceea trebuie să fiu atent la mărimi. Iubesc felul în care arată această pereche de pantaloni Piazza Italia, îmi inspiră multă creativitate. Practic, această pereche de pantaloni merge purtată oriunde, pentru orice tip de ocazie.


De revelion îmi propun să port o asemenea pereche de pantaloni, asortându-mă cu o cămaşă drăguţă, lăsând la o parte perechile clasice de blugi. Sunt un perfecţionist, nu îmi place să fac lucrurile doar pe jumătate, tocmai de aceea nu doresc să mă înjosesc în legătură cu gecile. Se poate să ştiţi dintr-o postare anterioară făcută de mine că îmi plac foarte mult paltoanele. De data aceasta am putut găsi o jachetă classy numai bună pentru o plimbare prin faţa vitrinelor împodobite cu ornamente. Jacheta Piazza Italia mă încântă în ceea ce priveşte înfăţişarea, însă materialul nu cred că este destul de gros pentru această perioadă din an. Nu vreau să mă rezum doar la aspect, tocmai de aceea consider că materialul este destul de important, însă este normal să avem mai multe straturi de haine pe sub geacă, ceea ce cred că ar compensa. All I want for Christmas is... new clothes!


Aboneaza-te la newsletterul KURTMANN pentru a fi la curent cu noutatile in moda zi de zi si fii primul care afla de super ofertele de Black Friday. In plus, nu uita ca ai transport gratuit la toate comenzile cu produse in valoare de peste 190 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu