marți, 30 iulie 2013

La ProTV prostia este în vogă!

Deşi titlul acestei postări poate părea puţin dur, nu este nici pe departe un mesaj de ură din partea mea la adresa postului de televiziune, ci purul adevăr.
Nu ştiu dacă la TV încă se mai difuzează reclama aceea cu "Inspectorul vacanţă", dar acesta este şi elementul care m-a indignat profund. Mi se pare o adevărată prostie, un joc idiot pus la cale de cei din redacţie. ProTV este singurul canal de televiziune din România care reuşeşte zilnic să ne aducă numai ştiri proaste, ştiri care până la urmă ne defăimează pe noi ca români, ca oameni! De ce trebuie să facă neaparat cei din producţia emisiunilor de la ProTV mare tam-tam pe baza unor reclamaţii primite de la clienţii unor hoteluri nesatisfăcătoare de pe litoral? Răspunsul îl cunoaştem toţi, dar întrebarea şi mai bună este, s-au gândit vreodată la faptul că ne pătează şi mai mult imaginea ţării în faţa turiştilor străini? Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mai există prinţul Charles care ne mai promovează cât de cât munţii şi plaiurile, că de altfel era vai şi amar de turismul nostru. Toată această campanie pe care ei o susţin (cei de la ProTV) este pe cât se poate de idioată. De ce spun asta? Păi motivele ar fi următoarele: ţara primeşte buline negre zilnic cu publicarea unor ştiri, atât televizate cât şi scrise de către cei din redacţia ProTV; ştirile de genul - turiştii sunt hărţuiţi de vrăjitoare, vânzători ambulanţi şi hoţi ne transformă automat într-un stat de brute fără minte, aşa cum am fost catalogaţi nu cu mult timp în urmă de lumea din Occident atunci când s-a aflat că noi suntem hoţii şi distrugătorii operelor de artă din Olanda. De ce să mai conteze o imagine deja pătată? Care mai este rostul unei reclame bune? Oare totul se rezumă la bani în ţara asta? Nu se gândeşte nimeni la generaţiile viitoare, la cei care încă nu s-au născut, la cei care trebuie să se bucure mai mult de această ţară decât noi?
Este o adevărată porcărie, şi pentru cei care nu mă credeau când spuneam că media ne controlează minţile, iată că încă un exemplu puternic îşi face apariţia. Frumoasă ţară, păcat de populaţie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu