luni, 15 iulie 2013

Haideţi să câştigăm împreună



Salutare tuturor. Vin cu o nouă postare care poate să vă trezească interesul unora dintre voi. Marea majoritatea din blogosfera românească cunoaşte o pagină de web numită BlogAwards.ro care pune la dispoziţie scriitorilor de articole, devoratorilor de informaţii şi nu numai, concursuri peste concursuri care nu necesită decât un simplu cont şi niţică răbdare. Drăguţ, nu-i aşa? Vă spun că premiile sunt garantate, iar concursurile nu au dezamăgit niciodată prin temele impuse.

Prin această postare invit toţi cititorii să participe la un concurs foarte simplu, dar cu premii foarte mari.
Tot ce trebuie să faci este să scrii un articol chiar despre lansarea acestui concurs. Un lucru foarte banal! Singurul preţ pe care va trebui să îl plătiţi pentru a participa la acest concurs sunt cinci minute din viaţa voastră. Deci haide, ce mai aştepţi? Nu uita că acest concurs se încheie atunci când 1000 de persoane se vor abona la newsletter-ul paginii.

Adminul paginii web scrie:
Avem aproape 900 de abonati.”

Alte concursuri şi campanii asemănătoare vă vor aştepta numai pe această pagină. A, şi eram cât pe ce să uit. Premiile acestui concurs sunt următoarele:
Patru stickuri de memorie pentru următorii patru câştigători, iar premiul pentru primul câştigător constă într-un Notebook ASUS Eee PC. Drăguţ, aşa-i?
Linkul către concurs: APASĂ AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu